User Tag List

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon
165 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: cooper s ler neden ucuz ?

serkan ünlüü
    Misafir
    5 senedir mini ye biniyorum 2 . r 53 aldım bi kere yolda kalmadm,allahıma şükür millet yazmışta yazmş

anil37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkan gti 106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 senedir mini ye biniyorum 2 . r 53 aldım bi kere yolda kalmadm,allahıma şükür millet yazmışta yazmş
    pekı yakıt nedır ? trafıkte flan ?
    StanceWorks
    ------Low is a Lifestyle

potter744 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ins sorun yasamazsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun kardesı ns temızını bulursun

qwertynord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmw çok geniş çaplı bir marka örneğin ikinci elde 120 dizelde zarar edebilirken 116 benzinlide zarar etmiyebilirsin bazı 96 520 ler mezara kadar senle gelebilirken 4,5 sene üst modelinde hiç beklenmedik arızalar çıkabilir yani demek istediğim her markada olan şeyler bmw,dede var sendeki biraz önyargı olmuş bmw,yi sevmen için sağlam bi e39 528 alıp kullanman fazlasıyla yeterli olucaktır..

demircan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iiii araç ama her zaman şu mantık şu olmalı bir aracı stok kullandındamı motor şanzuman v.s arızası yapıyo,c2 vts dede sorunlar var ama syok sıkıntısı yok yani her araç modifiye açık olmaya biliyor modlucaksan al bi 2007 2008 s abartmadan 210 220 hp keyfli sıkıntısız devam yakıt evet biraz yakıyo malesef 2,2 stı 750 yakar mini s650 yakar ve ya buna yakın ama o paralara keyfli araçlar,,,,
    sessizliği seviyorsan gürültüden uzak dur

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzinini düşünen spor arabaya binmesin mümkünse abi hem s in olucak hem benzin benzin ne yakiyo diye sorucaksin ben haftanın 3 gunü kullaniyom bana büyük bı zewk veriyo isterse 1 lira yaksın aldığım zewk daha önemli heleki arabam EMG Cooper gibi olucak o zaman 2 lira yaksın harika bı zewk
    C R M performance

twstr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mini Cooper Cooper S 2005 Model 42.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 57921816
    bilen arkadaslar bu arac hakkında ne dusunuyor? arac bana sankı pepper whıte gıbı gelmedı sahıbıne sordum orj.beyaz dedı. fiyat fazla ucuk ama pazarlk payının bıraz genıs oldugu dusuncesındeyım ılgılendıgım 3 4 tn cooperdan bırısı? sızın goruselrınız nedır acaba

serkan ünlüü
    Misafir
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benzinini düşünen spor arabaya binmesin mümkünse abi hem s in olucak hem benzin benzin ne yakiyo diye sorucaksin ben haftanın 3 gunü kullaniyom bana büyük bı zewk veriyo isterse 1 lira yaksın aldığım zewk daha önemli heleki arabam EMG Cooper gibi olucak o zaman 2 lira yaksın harika bı zewk
    aynenn

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bmw dediğin araba dünyaya kendini kanıtlamış gerisi hikaye.

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı twstr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mini Cooper Cooper S 2005 Model 42.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 57921816
    bilen arkadaslar bu arac hakkında ne dusunuyor? arac bana sankı pepper whıte gıbı gelmedı sahıbıne sordum orj.beyaz dedı. fiyat fazla ucuk ama pazarlk payının bıraz genıs oldugu dusuncesındeyım ılgılendıgım 3 4 tn cooperdan bırısı? sızın goruselrınız nedır acaba
    bu forumdan dodo hamann ın cooperıydı sanırım ankaradan istanbula gelmişti ve burda kaza yapmışlığı vardı diede hatırlıorum
    Team PAŞAOĞLU

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya neyin kıyası burada yapılan? Adam s sormuş birileri bmw şöle bmw böyle... ileri geri konuşmalar.

Bilmiyorum farkındamısınız ama millet e36 ya güncel kasa diye binerken Hondaya binenler eg kasa için bile old school tanımlaması yapıyor. Yani bmw de old scholl e21 dir hatırlatayım. 10 yaşını geçen Hondayı tekrar toparlamak gerekirken BMW ye laf edilmesi ilgimi çekti
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    potter kardeş sen ortalığı karıştırdın karıştıracan az kaldı konu ne bmw konusu ne honda konusu... adam konuyu nasıl açtıysa öyle devam etsin kmse karıştırmasın bmwsini hondasını...

benzin kısmına gelince zevk alıyorum diyede yakıtını görmezden gelmemek bence saçma. para kolay kazanılmıyor ayrıca mini s in sıfır verilerinde 100 km yi şehir içi 8 küsür lt karma kullanımda ( şehir içi ve dışı ) 7 küsür lt yazmışlar. bunu hiçbi sti ile wrx ile evo ile yapamazsın. örnek biraz saçma olmuş.ancak ve ancak sti ile hiç basmiyacaksın ama mini s ile manyak gibi hız yapıcaksın ancak öyle olur kanımca.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı potter744 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ılk olarak alıskanlık olmus sajuman yazmısım duzeltıyım sanzıman ... ıkıncı olarak 2. el aldıkları ıcın olma ıhtımalı var tabıkıde ama 2 tanesı sıfır aldılar ya bır toyota bır honda gıbı salam motor ve sanzımanlara sahıp degıller ben bır almancı helekı mercedes sever olarak japon arabasına bındıkden sonra bunu ınanadım soylerlerdı ınanmazdım oyle soyleyım hata afetmıyorlar gercekden ben gorduklerımı soyleyım benım soyledıgım rakamlar belkı ıhtımalı %5 dır bılıyorsunuzkı bu malzemeler metal metalın ıslenırken ufak bır damla su bıle gormesı o oktanın ılerı derecede zarar gormesıne sebeb oluyor suan halen bır arakdasım mınısıyle ugrasılıyor bela oldu cocuk 33 aldı suan lanet ettı aldıgında berı arıza kurtaramadı ılk aldıgında 1 ay sorun olmadı sanırım yakıt konusuna gelınce gercekden fazla yakdıgını soyluyolar ılerı derecede sakın kullanmak gerekıyo 2500 devırı gecmeden vıtec degıstırmek lazım dıyo arkadas

arkadaşının aldığı otomobil normal bir otomobil değil yakması normal ayrıca şanzıman kırılması farklı nedenlerden dolayı olabilir bizde hondaya toyotaya biniyoruz yıllarca bindik, her otmobili istedikten sonra kırarsın toyota yada hondayıda istedikten sonra anında kırabilirsin kullanıma bağlı birazda
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı potter744 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    he suda var ben vtialsın demıyorum kesınlıkle aradakı yas farkı karsılastırıldıgında tabıkı mınıdır sıze gore ama ben aklım arabalara erdı erelı bmw arabasını sewmedım sewmedım arkadas bılmıyorum nedendır ama kımle konussan hangı bmw sahıbı arkadasıma sorsam bellı modeller dısında(m3 m5) serı lerı dısındakılerı bele okuyor ıkıncı ele yakıta motora yanlıs ısem benı duzeltın kabul edeyım
    konu bmw konusu değilde harbiden boş yazıyorsun BOMBOŞ

bmw dediğin arabaya 2 yıla yakındır biniyorum bakımlarını kendim yapıyorum, benden çok daha fazla uğraşan yıllarıdr üstünde olan adamlar var tecrübelerini yazıversinler şuraya 2001 e46 şükür şu ana kadar hiç bir sorunu sıkıntısı yok 16 17 yıldır ayrıca toyota var parça fiyatlarının bazıları toyotadan daha ucuz orijinal parça için konuşuyorum yan sanayi değil yanlışsın tabiiki düzeltecez seni zaten herkes salak yıllardır bu arabalar satıyor millet motor yapıp yapıp biniyor değilmi şaşırmışsın sen
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw neyın gerılımı verıyosun anlamıyorum e46 2001 320 ci vardı aldım abıme 2 yıl kullandım neyse e36 320 cab gerek yok mevzuya kardes konusmayda bızde malın bu pıyasada yokuz oku konut kırletmeyım sılerım yazdıklarımı olur bıter sen yap yorumu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşin değilim,

doğru düzgün yazarsan hiç bir manası yokken konuya başka şeyleri yazarsan tepki toplarsın bunu diğer konularda da yapıyorsun
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kusura bakmayayın kırlılık ıcın

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu forumdan dodo hamann ın cooperıydı sanırım ankaradan istanbula gelmişti ve burda kaza yapmışlığı vardı diede hatırlıorum
    ilk basta detaylara dikkat etmedim farkli arabadir, temizse cok iyi duruyor alinir direk diyecektim ki kazali halini maslak sanayide gormustum, sag onden saglam girmisti.. defilere ve kil-tuy hamann detaylarla beraber donanim doluluguna bakarsak Dodonun eski arabasi bu bence de

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)