nasıl kullanıyorsun abi 4e bölünce nedir formülü.?
Printable View
ben duzenlı olarak hergun sabah aksam kullandım yalanım yok 2 haftada etkısını gordum ama bırakınca tekrar eskı haline donuyor sureklı kullanımda ve duzenlı olarak kullanımda etkısını goruyorum 50 lira gıbı bı rakam olması lazım fıyatıda cok az sıkarak saca masaj seklınde yayıyoruz sacın olmadıgı yerlere yapıyorum ben etksını gorddum dıger ılaclar gıbı degıl sac dokulmesıne karsı ve yaglı saclar olarakta bioblas sampuan kullanıyorum 2 si vallaha ılac ılac harbıden dokulmemem azaldı yani
abi :) yutucakmıyız koklicakmıyız sabahmı akşammı açmı yokmu varolanıda dökmeyeyim:)
bir de saw palmetto diye bir bitki ve tabletleri varmış. saç üzerinde etkili deniyor. denemedim bilmiyorum allaha şükür saçlar şimdilik yerinde :)
Doktorum en etkili ilacın minoxil olduğunu söyledi. Ama sana bunu vermeden önce bir kaç şampuanla alıştıralım ilaç maddeye vücudunu daha sonra fayda etmezse veya azalmazsa minoxil verelim dedi. Ama minoxil'in içindeki etken maddenin tansiyon düşürücü etkisi varmış, tansiyon rahatsızlığı olanların dikkatine.
Ektirmek yerine sürekli ilaç kullanmayı neden tercih ediyorsunuz? Bu konular hakkında bilgisiz olduğum için soruyorum
kafamın arkasında saç kıran oldu ufak bir bölümde.minoxil,bioxin,sarımsak,sirke ruhu,kazıtma,kestirme ıvır zıvır bi sürü işlem yaptırdım ama fayda görmedim.şimdi kendiliğinden çıkıyo şükürler olsun.
yakın bir arkadaşım ektirdi bayağıdırda gormuyordum
saç ektirdim demese anlayamaz kimse ben bukadar başarılı olucağını tahmin etmemiştim ki zaten herkeste aynı şekilde başarılı olmuyormuş
gerçekten saçları çok çok iyi ne çok sık ne çok seyrek tam kıvamında olmuş
kaderde varsa üzülmek ne ye yarar dökülmek bütün aile kronik kel zaten stresten erken yaşta bende kervana katıldım ama en iyi bir doktora gitmek böyle kafamıza göre ilaç şampuan kullanmak riskli her hastalık gibi saç dökülmesininde evreleri var müdehale şeklide ona göredir .