pek bi orman değilmiş yahu :) benim şuanki durumum sağdaki fotoğrafın hafif tepesi açık :)
Printable View
Minoxil işe yarıyor ama çok yan etkisi var. Benim kulaklarım alevleniyordu en son. Soluğu doktorda aldım vallahi. Ve bir süre sonra bir başağrısı yapmaya başladı ki. Dedim yürü git. Sakın Minoxil kullanmayın sağlığa kesinlikle zararlı. Kafanıza sıktığınız anda (özellikle ön taraftan açılanlar) damarlarınıza nüfuz ediyor. Benimde aynen bu şekilde bir şey başıma geldi ve inanılmaz göz, baş ağrısı çektim. Duyurulur.
konuyu takipteyim,bu ilaçlardan uzun süreli kullanımda tabancayla rahat ateş edebilecez değilmi :D
bnce mınoksılın yan etkılerını okuyun ondan sonra kullanın benden demesı..
bı ark kullanıyo tansıyonu yukselıyo kalbı sıkısıyo bı dunya daha yan etkısı war...
bırakın bu işler boş işler para tuzagı :)
atalarımız ne demiş.. benzini shleden akılı kelden alıcan :D kafamız cok çalışıyor dokulme sebebide ondan :hehe:
böyle konulara karşı çok hassas bir forum burası, hepinizi banlarım, soner neymiş o hap
ostrojen hormonu mu? tutukluk dışında ne yan etkisi var at bir özelden mesaj. Kulağımdan libido geliyor, biraz azalsa kimseye zarar gelmez
kilitçi başkanım; senin kafa baya bir kel sanırım :D
saç kökleri öldüyse ilaç milaç kar etmez.. yeni dökülmeye başlayanların kullanması daha uygun olur.. ;)
Sanki saçınız varken kızlar peşinizden ayrılmıyordu
kızlar beni kel de seviyor!
konuyu saptırmayalım lütfen
gökii nerdesin gökii
içinde Finasteride içeren hap olan Proscar'ın 1 mg'ından hergün almanız lazım.
dökülmeyi durdurup, zayıflamış saç tellerini de eski canlı haline çeviriyor. ama libidoyu düşürme, memelerde büyüme, vücutta kıllanma gibi yan etkileri olabilir (olur demiyorum)..
saç dökülmesine yol açan dht (dihidrotestosteron) nin kötü etkisini ortadan kaldırıyor.. çalışma prensibi bu..
http://www.activital.com.tr/images/dht1.gifhttp://www.activital.com.tr/images/dht2.gif
DHT, saç köklerine tutunarak saçın beslenmesini engeller. Beslenemeyen saç kökleri zayıflar.
Saçlar giderek incelir ve sonunda dökülür. Süreç devam ederse saç kökü yok olur. Saç kökü öldükten sonra da
artık büyü bile yaptırsan saç çıkmaz.. :)
heheheh buna koptum. :hahaha:
Yaw saç çıkmasına karşı en iyi çözüm Gilette arkadaşlar. Haftada 2 kere kullanıyorum hiç yan etkisini görmedim 12 senedir. 12 sene önce üstlerde saçım vardı artık hiç yok daha rahat traş oluyorum hiç bir yan etkisi yok valla. :D
Anaa ilaç falan aman yaa ne o saç çıkarsın diye uğraşacam sonra kazımak için daha fazla uğraşıcam. Ulan çaresini bulsam arkalarla yanlarıda dökecem ben.