ektirme olayı eskisi gibi değilmiş bilgili bi kuaför arkadaşımla konuşmuştuk öyle peruk gibi olmuyormuş anlaşılması nerdeyse imkansız gibiymiş. Ama gittiğiniz yere göre değişir tabi bu ucuza kaçmamak lazım bu tarz operasyonlarda.
Printable View
ektirme olayı eskisi gibi değilmiş bilgili bi kuaför arkadaşımla konuşmuştuk öyle peruk gibi olmuyormuş anlaşılması nerdeyse imkansız gibiymiş. Ama gittiğiniz yere göre değişir tabi bu ucuza kaçmamak lazım bu tarz operasyonlarda.
valla abi yönteminden pek anlamam ama benimde saç dökülme sorunum var yaklaşık 2 yıldır bioderle yıkıyorum saçlarımı dökülmeyi baya bi durdurdu ama yeni saç çıkarması hikaye ufak ufak açılıyor gün geçtikce, açıkcası ben ilaç olayına biraz karşıyım kaş yapıcaz derken göz çıkarırız hesabı insanı sağlığından ediyor bu tarz ilaçlar, o yüzden 3-4 sene sonra ektirmeyi düşünüyorum iyice vahim bir duruma gelirse :)
Peki arkadaşlar bu bioder şampuanın yan etkileri varmıdır bildiğinz ? Faydalı bi konu olmuş gerçekten.
Beyler şampuan vs gibi cilde nüfuz ederek kullanacağınız kimyasallar arasında gözle görülür tek etkiyi Minoksil ve Prospecia ilaçları ile yakalarsınız. Gerisi çöp desek yeridir. Bu şampuandır vs'dir gibi dalgalardan verim beklemek depoya bir kutu oktan arttırıcı döküp, 5 hp. güç beklemekten farksız. Bu iki ilaç arasında Prospecia'da cinsel problemler ve kıllanma yaşamanız kaçınılmaz diyemesek bile çok çok yüksek bir ihtimal. Minoksil'de ise Prospecia kadar ağır olmasada yine cinsel isteksizlik yaşanabilir. Bünyeden bünye değişiklik göstererek başağrısı, taşikardi vs. gibi problemlere maruz kalınabilir. Özellikle uzun süreli düzenli kullanımlarda ereksiyon güçlüğü ve benzeri yan etkileri daha net hissedersiniz.
Ektirme konusunda güncel teknik FUE tekniği. FUT tekniği artık kullanılmıyor gibi. FUE'de vücudunuzun çeşitli bölgelerinden kıl folekülleri kafanıza enjekte ediliyor, FUT ise direk cerrahi müdahale ve estetik olarak facialar yaratabilmesinin yanında maddiyat olarak daha ucuz.
Valla haricen ne kullansak boş heralde biomen vs kullanıyorum ama açılmaya devam bi arkadaşım saç dikim ekibinde heralde baharda falan bi operasyon düşünebilirim isteyene de pm den irtibat numarası verebilirim
İlaçlara o kadar para dökeceğinize verin 1,500-2,000 saç ektirin.
Bu yaşa kadar avuç avuç jöle-briyantin bu yaştan sonra minoxil ıvır zıvır olmaz :)
1 kutu proscar 25 lira.. 1 yıl için 3 kutu yeter. o da 75 lira eder...
hımmm 1 yılda 75 lira baya bi para döküyormuşuz yaw :D :D
Hocam sağlam bir FUE saç ekimi minimum 7000 TL civarı. 1500 - 2000'e anca peruk alırsın.:)
Bu yaşta tepem seyrelmeye başladı. Önlerdende ilerleme söz konusu. Acaba dökülmeyi durdurmak için ne yapmam lazım? Bilgilendirirseniz sevinirim. :)