Uyuyakalmışım,izleyemedim yarın netten izliyeyim. :D
Printable View
Uyuyakalmışım,izleyemedim yarın netten izliyeyim. :D
kuzey vs ferhat drag analizi.... :D:D:D:D:D:D
tadını kaçırdılar, atraksiyon olmadı mı dizi çekilmiyor :)
Kanka yorumlu yapak konustugumuz gibi boyle tuhaf olmus video :)
simay için güzel bir fiyat alsak? :D
şimdi kim kol çıkardı, kim yatak sardı, kim önde ? turbo büyüten varmı ?
nerde yorumcular ? :D
dün akşam kaçırdın dökülün bakalım kimin bloğu açıldı kim conta yaktı kim kesicide geziyo güney kaldırmış bekliyomu
vay akü çıkmadık iyimi jeepler göründü..
Valla dun az daha ben conta yakiyordum Simay deli etti beni red'e soktu durdu milleti.Guneyin specleri ogrenen simayin tiizi kalkti.kuzeyde sensor kaynakli arizalar meydana cikti bakim nolcak.Alinin arabayi biraz basmasi lazim amerikan park vs guzel araba almis gule gule kullansin ama hala teche konu acmadi darildik :D zeynep ufak olaylarin ardindan bi kac fikir degisikligiyle rodajda.Cemre motoruna kiyamayanlardan :) Handan in kasi gozu ayri oynuyor parali kapi buldu yakinda kendine gelir :D
ferhat içerden çıksada dizi biraz hareketlense kuzeyde kendine gelse bu ne ya :(
dallasıda geçti bu dizi
ferhat çıksa da kuzeyde o eski vücut kalmamış, yeni film için bilmem kaç kg vermiş diye haber vardı. kavga dövüş sahneleri off mode yani :)
Dizi iyice yatak sardı sinirden başka bişe yaptırmıyo haftayada bi cacık olmassa hürreme geçiyorum :D
şimdi izledim ayar oldum bi dünya:S
hürremi hiç izlemem zaten...
kuzey simayı o elemanla görürse, bize anlattıkları karakteri desteklemesi açısından kuzen kızıda adamıda vurması lazım :D:D
Orda bölüm mü bitirilir? Redline'da araba stop ettiler.
simay ,ferhattan tehlikeli akkom:D