İlk defa bir diziyi takip ediyorum :) Yazık şu kuzeye ya :)
Printable View
İlk defa bir diziyi takip ediyorum :) Yazık şu kuzeye ya :)
şu güneydeki piyango bize vurmaz ki değerlendirelim mall
Hhaha bence cok güzel yaptı Güney :)
Bugun aksam ustu kurucesme sortie nin tam karsisinda kuzey guney in cekimi cardi ali ile kuzek durumcude birsey konusuyolardi bildgin durumcu kurmuslar oraya :D
Güney varya tam para çocuğu para için neler yapıyo delirtti bu saatte beni
Aynen öyle anneyi kucaga aldı Güney :) evlilik sözleşmesi degil hayatını vericek :)
yanlız şu banu'nun geçmişte ki olaylarını merak ediyorum
ara ara dile getiriyolar yine eskiye dönmesinden korkuyoruz vs
annesinin boğazına sarılmasından belli ciddi kırık:D
flashback ile gösterirler umarım
bu güneyden iyi sigorta eksperi olur.
güney işi biliyor
guney banuyu defedip makaraya tek basına gırıcek heralde o yuzden kumar oynadım dıyo olabılır :D
fragman yanıltıcı olabiliyor bencede güney bu kadar erken bırakmaz ya güneye kızın hastalığını söylediler yada güney banuyu ailesine karşı kışkırttı :D
Güney ...... koymuş ortalığın :D :D
2. fragman gelir yarın.
Güney herkezin tahmin ettiği gibi banuyu ailesinin üzerine saldı evdeki yemekten sonra. Kuzey delirmesin diye simayı yakalatmicak ali, kendi çözücek o işi. Benim asıl merak ettiğim aslında ferhat, fırtına dedi, uykusuz geceler dedi hala tık yok :/
Edit: fragman 2 ye çevirdim yorumu :)
Güney ne diyor; "ben bi kumar oynadım, ya kazanırım, ya kaybederim."
Nedir bu kumar? Banu'nun annesi ve kardeşi çok üzerine gelince Banu'ya "bu böyle gitmez, yapamayacağım ben" ayağı yaparak Banu'yu annesinin üstüne salıyor. Kumar şu ki ya annesi Banu'nun bu halini görüp Güney'i kabullenmekten başka çaresi olmadığını görecek, ya da bu böyle bitecek, ki bu düşünülmeyen, çok düşük bir ihtimal. Yani Güney "şah" dedi, karşı tarafın hamlesini bekliyor...
forumun yarısı izliyor diziyi sanırım
yeni fragman geldi sanrm kuzey adama dalıo :D