Banuya bak sen ensest çıktı ozaman iyimi, köşkle birlikte Çatalcalıyıda yakacak kadar delirdiyse kesin yatmıştır bunlar, kardeş olduklarınıda öğrenince cinnet getirdi hatun. ayyy düşüncesi bile ürkünç yokyok vazgeçtim bu teoriden.
Printable View
Fragmanda Banu aglayarak annesini ariyor anne yardim et diye restaurantin tuvaleti gibi biyerde o ara annesi akil vermistir kardesim de Guneye diye..
çok çarpık ilişkileri var bunların bahçıvan,uşak,kardeş.. :D
olaylar olaylar :):):) carsamba gununu beklıyoruz sabırsızlıka :) gene fragman dizi özeti olmuş yani.
Kardeşim mi dedi Banu ben mi yanlış duydum ?
duyduklarına inanmalısın :D
çarşamba gelmez şimdi demeyi çok isterdim ama yine özet gibi olmuş yanı:D
var bi işler abru da demişti barış bile herşeyi bilmiyo diye bence kardeşi olabilir :)
Bence eleman Banu'nun kardeşi olduğunu bilmiyo banuyla bunlar fikfik yaptı sonra Banu mevzuyu öğrendi bir şekilde dedi yakayım şunu verdi ateşim gözüne sonrada statik dengesi bozuldu :)
mantıklı fik fik iyimiş gerçekten :D
Bu arada geçen bölüm banunun annesininde dediği üzere, gerçekleri barış dahi tam olarak bilmiyor. Hatta belki burak çatalcalının ortaya çıkması barış için bile iyi sonuçlar doğurmayabilir.
şuan istanbul sabiha gökçendeyim öyle 20:35 olmasını bekliyorum iş görüşmesi için geldim erken bitti,erkene almaya çalıştım bileti kuzey güney için ama nafile :( yok yok yok ilkkez bir diziyi bukadar çok seviyorum ama bu bölüm kaçırıyorum malesef :(
ekran basına mıllet yenı bolum basladı
Zibidi barış :D
bu kuzeyle yamagı alide bazen cok oluyor ama, sosyopat bunlar yaa:D