az daha bekleyin paylaşırlar
Printable View
öyle böyle, var mı başka izlenebilecek dizi ? :D
yanlız hala linkk yok ..
edit geldi :D
kötü cadı zeynep :)
Zeynep herkzi oyuna getirdi. :D
atar king bile ters köşe oldu:D
Simay'la Güney'in arasında bişey olacağını sanmıyorum ben. İlerde Kuzey'e karşı işbirliği yapacaklardır ama kesin. Çünkü ikisi de Kuzey'in hayatlarını mahvettiğine inanıyorlar tam tersi olmasına rağmen. Kol düğmesine baya bi dikkat çektiler. Simay bişeyler yapacak ama tahmin edemiyorum.
Handan aşırı yükseldi ama düşüşü de bir o kadar hızlı olacak inşallah.
Kuzey'in dayının yerine geçmesi yalan oldu sanırım. Komiser, dayının adamlarının içinde bile adamlarım var benim dedi. İzin vermezler yani Kuzey'in mafyacılık oynamasına. Halbuki Kuzey de öyle bi çabada değil zaten. Silahsız, işinde gücünde adamlar olmalarını istiyor adamların. Parayı Şekip sayesinde Makara'dan koycak ama Kuzey.
Zeynep'ten diziye girdiğinden beri hoşlanmamıştım. Haksız çıkmadım, tam bir şeytanmış karı.
Şaka maka Barış'la Cemre evlendi. Bundan sonrasını çok merak ediyorum. Kuzey'e yapacak bişey bırakmadılar gibi gözüküyor. Yalnız Ferhat bi oyunlar çevirirse şaşırmam düğün üzeri.
cemre cezaevine düşecekte acaba niye
bu hırsızlık hastalığı vardı o unutuldu gitti ordan olabilir mi
kasap eğer hırsızlık olayı olursa diyorum ki holdingi mi soyucak, barışla ayrılmış olucak çünkü kuzey seni bırakmıcam filan diyodu.
kötü yola nasıl düşücek acaba simay.
bu ırıspi zıynıp çatalcalıyla nasıl bi ilişki kuracak filan :D mevzular baya karışcak belli ki
FERHAT
Alıntı:
‘Kuzey Güney’in kötü adamı Turgay Kantürk, canlandırdığı Ferhat karakterinin sonunun geldiğini söylüyor. Kantürk, “Kuzey’in intikam isteği Ferhat’ın sonunu getirecek. Toplumda da kısmen biriken bu öfkeyi dindirmenin yolu, Ferhat’tan alınacak intikama kaldı. İçinde olmaktan çok mutlu olduğum bu dizide, benim için sona yaklaşıyor gibiyiz” diyor
Ya bu kimin hangi bölümde öleceğinin yazdığı resim vardı nerde bulamadım bi atarmısınız onu :D
hks airmass greddy halt etmiş yanında !! ayy cemreeeee
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...94612322_n.jpg
wikipedia da olması lazım
iyice karıştı yine hikaye :D
Bayram tatili nedeniyle Kuzey Güney'in 47. bölümü 31 ekim çarşamba günü yayınlanacak