katara gıtmedi canı yolladı bu istanbulda otelde kalmadımı kadınla görüşmek için benmi yanlış hatırlıyorum? çöpe istanbuldaki otelde atmadımı bu gömleği
otelden bulmaları vs bu şekilde bağlıcaklardır bence...
Printable View
Gömleği güney odadan çaldı gece olan davette sonrada aceleyle çıktılarya ceketine sarmalayıp çıktı başka gömlek yani leke yaptılar sonradanda
Aynen gömlek şiledeydi. Otelde odadaki çöp kovasına atmıştı.
53. bölüme tekrar baktım da yanlış hatırlamıyormuşum. gömleğı ıstanbulda değıstırıyor fkat gomleğı yanında getırıyor katar a çantasında. sonra katarda çöpe atıyor.
Bence de guney dolabından bır gömlek alıp (aynısından 40 tane olduğunu söyledı cemre) kolunu lekeledıler, yemlemek ıçın. Melda lekeyı de bılıyor sonuç olarak.
bebe diyoya çocuğa yarıldım ahaha :D
Doğru teşhis,
Bölümü yeni izledim de bende, Sami beyin duygusal açılımı, Kuzey'in adama uçuşu (ki nasıl dövdüğünü göstermeliydiler bence eski günlerine hitaben de olsa, hem aksiyon geri gelmiş olurdu) ve Cihan'a bebe deyişi iyi kısımlardı :)
Kuzey komseri çekip bi tartaklar diyorum ama bi dahaki bölümde..
"la bebe" mi dedi ben mi yanlış duydum. :)
Gömleği çöpe attığını hatırlıyorum , açıp bakmadım fakat o gömlekteki leke daha küçüktü yanlış hatırlamıyorsam.
burakın masaya koyduğu gömlekteki leke daha büyük :D
hakikatten gömleği katarda çöpe atmadı mı ya sonrasında küvet şampanya falan kopkopkop :D
Bence komiser öldü :D baska acıklaması yok.
Samının evlenecegı hatunuda samı parcalar onada acıklama yok , handan sonra miranda kerr :D
fragman yokmu hala
beklıcez 1 hafta daha