alinin pompası tam uyuz ya.. hiç çekilmez bu kız...
ali savaşmıyormuş sevişiyormuş puhahaha
artık corc-i zamanı cdti
kız psikopat cıktı
ali kar zinciri takmaya gitti
şu simay'ı öldürseler yeterr yaaa:s
Peugeot Sport
la simaya ayarı veren barış olmasın sakın
ferhat yaw o.. fragmanda çıktı zaten. 42bın devamlı herşey. kuzeyın borç kabarıyor
golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı la simaya ayarı veren barış olmasın sakın ferhatt aga şimdilerde çıkar sahneye
ArMy Nickli Üyeden Alıntı Ali götürüo SONE-R Nickli Üyeden Alıntı ali diş çekiyor ysf20 Nickli Üyeden Alıntı ali yama yapıyor M power Nickli Üyeden Alıntı ahauahu ali bağdemcik ameliyatı yapıyor taytay Nickli Üyeden Alıntı ahahahaha ali meşgul beyler ysf20 Nickli Üyeden Alıntı yaşşaaaalaaaaaa ali savaşma seviş hahah golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı ali savaşmıyormuş sevişiyormuş puhahaha ysf20 Nickli Üyeden Alıntı ali kar zinciri takmaya gitti Öldüm. İşin kötüsü babam yanımda neye gülüyosun diyo açıklayamıyorum.
ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı ya kabarırsa
ahaha herşey 42den gidiyo ferho simayın 42 kere dişini çeker kesin
42 sıkıntı yaratcak
34 TE 3516 Para için değil , mutluluk için çalış
MeeTHoT Nickli Üyeden Alıntı ahaha herşey 42den gidiyo ferho simayın 42 kere dişini çeker kesin ferhat simayla ödeşsin işte kuzeyde boynuzlarını biler
B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Öldüm. İşin kötüsü babam yanımda neye gülüyosun diyo açıklayamıyorum. savaş var,ülke yanıyor de
gülten öğrendi ya hikayeyi 7 mahalle duyar artık...
onu bunu bırakında o nasıl bi hesap özetiydi öyle ya 5000 euro haftalık harçlık yollamış karı
golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı savaş var,ülke yanıyor de Sonra bi de bunu açıklamamı ister,karışır.
MeeTHoT Nickli Üyeden Alıntı onu bunu bırakında o nasıl bi hesap özetiydi öyle ya 5000 euro haftalık harçlık yollamış karı banunun eski sapına yollamış olmasın o parayı...
hoppala oldumu cemre şimdi anan yanında
cemre boşa kürek çekiyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları