bence son bölüm aşırı derecede saçmaydı, tadı kaçtı, umarım ilerleyen bölümler mantık çerçevesinde daha güzel ve bol ekşınlı olur ...
bence son bölüm aşırı derecede saçmaydı, tadı kaçtı, umarım ilerleyen bölümler mantık çerçevesinde daha güzel ve bol ekşınlı olur ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Ulan kuzey senin yüzünden gece karaoke yapdık![]()
*Bu arada ferhatın hapisten nasıl çıktığı hakkında bilgi varmı?
çok atarlı bir gece oldu gerçekten geçen hafta dediğim gibi küfürler havada uçuştu![]()
bu kuzeyde ne kafa varmış laa ,kürek sesi çok iyiyidiyanlız küfürler de çok afilli kuzeyin
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Ben bi teori yaptim amasimdi bence ferhat kuzeyi mezara koydu yaninada telefonu hop ali gelicek eliyle kazicak cikaricak fln iste orda bi stres cikarabilecekmi kuzeyin nefes yeticekmi fln bi eksin yaparlar herhalde? Cokmu sacma oldu
![]()
İzliyebileceğimiz link verin beyler size zahmet.
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
bnce mezarda kimse yok kuzey başka yerde yada ali hayal gördü yada kuzey daha oraya ulaşmadı![]()
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
bana nedense zeynep ferhatın oyunlarının içindeymiş gibi geldi , yoksa ferhatın bu kadar herşeyi bilmesi biraz saçma olur ..
saçma olan bişey daha var adamda ...ok gibi para var iş var güç var ama bitek kuzeyle uğraşması şaşırtıcı![]()
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
geçiş bölümüydü resmen son 2 dakika harici resmen bölüm çöptüönümüzdeki maçlara bakıcaz artık.
Failure is not an option.
haftaya carsamba gene olaylar olaylar. dizi eskısındende guzel olmaya basladı heycan geldi.tek sıkıntısı fragmanlarda diziyi yayınlıyorlar tek fragman olsun bıtsın.
kuzey men edildi otoparka çektiler ali gelip kurtarcak![]()
04Punto 89CivicEF 81Golf 94CivicEG 97CivicEK 93Uno 05Corsa 98Starlet
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)