=)Bildiin btirmişler ama yaw...cidden oklarda izledim bide o açık artıtrmadaki seir defterine çok kafam takıldı=)
Printable View
=)Bildiin btirmişler ama yaw...cidden oklarda izledim bide o açık artıtrmadaki seir defterine çok kafam takıldı=)
Oyununu oynayan varmı ?
resmi web sitesinde 2008 programı yayımlanmış olan dizican:
official revised abc lost season 4 schedule
episode 5: feb. 28
episode 6: march 6
episode 7: march 13
episode 8: march 20
............
break
............
episode 9: april 24
episode 10: may 1
episode 11: may 8
episode 12: may 15
episode 13: may 22 (season finale)
güler misin, ağlar mısın...
bro eleman diyor ya gittin geldin mi ? zaman geçtikce daha sık oluyor dimi ? zamanda gidip gelmden bahsediyor yanlılş düşünmüyorsam .. o elemanda damı geleceğe gidip geliyor , ileriyi görüyor ? ( bide bunu ilk deasmond a söliyen karı vardı böyle böyle olcak diye ... ) ama deasmond ortak noktayı buldu , peqi bu yeni prof bakalım ilerde ne olcak , gemideki gelişmeler , ada dakiler bu arada .. ya bi hafta nasıl geçer :)
3 Sezonun tamamını 10 günde felan izledik sanırım. 4 parça parça nette var ama indirmiyorum kafayı yememek için. Yaz gelsin topluca 3 sezonu hızla gözden geçirip 4 ü izliycem. Debriyajı sıyıramam her hafta :D Lütfen 4üncü sezonda bitsin :D
kaanım yarın senden 4le 5i flash diskle alayım canım :) :)
nası sezon finali yaaaaa:SŞaka dimi?:S
amerika da grev vardı senaristlerin o yüzden çoğu dizi 13sezon yayınlandı bu sene,prison break'te aynı şekilde geçen hafta sezon finalini yaptı.bu grev yüzünden 24 yayınlanamadı vs vs
Beyler şimdi yaktık mı contayı :D Yarım sezon he :D
oturur aglarım yalnız ben bu bölümden sonra...
Can87 adisi söyledi izle izle izle diye yoksa niyetim yoktu bu saatte izlemeye, hüzünlendim şimdi...
nedir baba git gellerin olayı ya , hatırlamıyor falan... harbi sıyırcam...
ne bu lost sevdası ya varmı Kurtlar Vadisi gibi :D şaka şaka:D
ben 6aydır 24'ün 7.sezonu yayınlanıcak diye bekliyorum ama yayınlanmıcak bu sene,benim halimi düşünün bide:D
O adam botla adaya gidip geldiği için etkilendi.Desmondda aynı şekilde...Fırtına yüzünden Dan in werdiği rotadan şaşmışlardı..We raddyasyano we elektro manyetik alana mağruz kalanların başına böyle yan etkiler gelebiliyomuş...