o adam nası adaya gidip geldi yaw ben onu kaçırmışm :confused:
Printable View
işte bigün sıkılmışlar ufak botu indirip adaya gidelim demişler=)
adaya kadar gidememişler , botla açılmışlar adaya gitmek için ama eleman sıyırmış balatayı geri dönmüşler. ölmüş zaten , sorduğunda ceset torbasında dedi. Minkowski'de Desmond'un kucağında göçtü öbür tarafa.
işte ulaşamadan diğer eleman balatayı sıyırmış diye anladım bende abi... bilmem dogru mu anlamisim??
bu arada hatırladınız mı bilmem , Danial Faraday'in kaptana çizdiği haritada izlemesi gereken rota 305 dereceydi , aynı rakam Mr.Eko'nun bastonumsu kütüğünde Locke'a not olarak yazıyordu ve Micheal ile Walt'ta tekneyle açıldıklarında onlara söylenen 305 dereceyi takip etmeleriydi...
bide normalde 20 dk sürmesi gerek diolar adayla tekne arası ama sabah cıkıolar aksamüstü varıolar öle bi muabbet var
abi o fırtına esnasında bi timeloop var o belli , bana kalırsa kara delik tarzında bişi var ama bakalım... :D
yok abi şimdi bu timeloop muhabbetini biz en erken 3 bölüm sonra izleriz breakten sonra yani...
4.sezonu alt yazılı nerden bulabiliriz
Acaba o flas forwardlar adanın etkisi olabilir mi?Yani kurtulmuyolardır belkide?=)
2.sezonun sonunda olan budur:
"you're gonna take this boat and follow a compass bearing of 3:25 and if you do that exactly, you and your son will find rescue" ; buradanda michaelin adadan fazla uzaklasmadigi ve tez zamanda ekranlarimiza donecegi sonucunu cikartabiliriz.
uzun zamandır bu kadar güzel ve kafa karıştırcı bir bölümü olmamıştı lost'un.
faraday sevimli karakter sevdim:D
yavaş yavaş çözülüyo lost
mesela neler çözüldü_?
http://www.gifmaniacos.com/Perdidos/060608170133_52.gif
walla bu topice bir daha girmem kanımca, 4. sezona başlamadım, ben oturdum mu 7-12 bölüm arası izlediğim için 11.-12. bölüme kadar bekleyip toptan indirip bir gecede bitiricem galiba o yüzden no teaser pls :D
manyadınızmı olm sız ya nelerle ugrasıyıosunuz :D