flashforward'larda jack'in paso uçağa binip tekrar adaya düşme isteği var, dönmek istiyor.Bu baba bence Kate'siz yapamaz. Ama artık başlasın çıldırcam yoksa...
Printable View
flashforward'larda jack'in paso uçağa binip tekrar adaya düşme isteği var, dönmek istiyor.Bu baba bence Kate'siz yapamaz. Ama artık başlasın çıldırcam yoksa...
zaten gözküyor hep haritalarla bi planlar yapmış aramalra ada nn yerini bulmaya çalışıyor sonra hep uçuyorum düşmek istiyorum filan diye birşeyler söylüyordu ...
bi de bunlara limitsiz uçuş hakkı verilmiş ya oceanic airlines tarafından, sabah akşam uçmaktan jetlag olup kafayı iyice sıyımış olabilir mi?? :D
charlie'ye yazık oldu ya,sevimli karakterdi.
İyide katin tutuklama kararı war adadan kurtulsa direk mpusta lost olması laazım:DBence orda anlatılmak istenen hepsinin dünyayala bağının adaya gelmeden önce kopmuş olması..Kimsenin kaybetcek bişeyi yok...
o diil de bi jacob vardı o noooldu ona ne diyosunuz :D
onun topu bi hatch'e kaçmış zamanında,hiç sorma:D
abi bana jacob deme tırsıorm allaama kitabıma
jacob u sbaha kadar tartışsak bulamayız ... jacob mu siyah duman mı .. derken gene sıyırcaz işte bu yüzden lost u seviyoruz ...
Siyah bulutunda jacobunda adanında bahsi geçen ne istersen içinden o cıkar denen kutununda hepsinin dinde mitolojıde bir karşılığı var hepsinin temsil ettiği birşey var.Nasıl bir para varsa şirkettede adaya fena sistem kurmuşlar amaçları ne acaba sadece insanlar üstünde psikolojik deneylermi??
şuna bi bakın derim Lost hakkında güzel bi teori ...
tıklayın
Neymiş bu lost yaa.
size göre ben(benjamin linus) hain mi yoksa kahraman mi?
Bence ilk dharma girişimi çalışanlarını ki babasıda bunların içinde adanın yerlileriyle bir olup öldürmesi onu hain yapar.Bide şuan hatırlayamadığım bişi war hani küçükken bi kız arkadaşı wardı oyuncakları fln wardı bunların.o kıza nooldu?
Başlıyorumm ahada actım cdbox un kapagını :D hep sizin yüzünüzden ne güzel duruyodu ole kenarda :D Ya Allah :D
Ahanda iptal oldu pazar günkü pist organizasyonu:DEhueuhe
Kazamız mübarek olsun . . :) :)
Arkadaşlar henüz LOSt izlememiş arkadaslar bence bu topiği takip etmesinler, burda tartışılacak konuların hepsi yüksek dozda spoiler içerecektir !
-ben 3.sezonu bitirdim...Lost izlerken hep büyük keyif aldım...aklımda tabiiki bazı sorular var benimde..
ilk olarak
-sizce michael ve walt kurtuldular mı?