o ufak tekneyle ve ne kadar yakıtı olup olmadıgını bilmeden herif çekti gitti..
Michael aslında iyi bi karakterdi ama yaptıklarına bakınca..inanamıyorum..delirdi Walt için resmen
Printable View
o ufak tekneyle ve ne kadar yakıtı olup olmadıgını bilmeden herif çekti gitti..
Michael aslında iyi bi karakterdi ama yaptıklarına bakınca..inanamıyorum..delirdi Walt için resmen
michael gebersin gitsin benım merak ettigim o yer altı zıkkımından ne cıkıcak
o ada da tam oalrak neler oluyor bitiyor bilemiyoruz ki ( jacob , siyah duman vs vs vs ) Ben in belkide bi yapma sebep i çıkıcak ilerde ... açıkcası Babasıda pek baba değil yane ... o yüzden hain mi kahraman mı anlamak zor :)
işin ilginç noktası ben i çocukken bulan adam a dikkat ettiniz mi hane saçları uzun ? Juliet ile görüşme yapan o adam hala ben in grup unda ve şimdi saçları kısa ve bunca zaman hiç yaşlanmamış ... ben i ada halkınn arasına soktuğu halde şimdi ben in emrinde ...
bi nokta daha Juliet onların merkezine giderken burda hava alanımı varmış hiç bilinmiyor diyor ... o adanın orda büyük işler war ... + Juliet Sawyer ın adam öldürdüğünü bile ! biliyor hatta ona James diyor ... özel yaşamları bulmak kolay ama öle kimse nin bilmediği kimse nin olmadığı bi yerde olan olayı bile biliyor çok ilginç..
ne dumanı ne jacob u yaw :D izlettirmeyin şunu direniyorum hala :D
kesin izle çok şey kaçırıyosun çok gzl lost
E burda tartışalım sarıyo bizide:DBu arada o beni küçükken bulan we haala emrinde olan adam hiç yaşlanmamışta buda bi detay
abi dikkat edin Ben'in komple adayı ele geçirme zamanına flashback yapıldığı bölüme... benden söylemesi...
o ben varya PKKlı olm aslında :D
izle abi izle, hatta otur baştan 3-5 kere izle o bölümü
ben hakkında çok şey öğreniosun abi, çocukluğunu,ruh halini,jacob hakkında fikir yürütmeni sağlayacak en büyük ipuçları orda.
bi de tekrar hatırlatayım
www.lostforum.gen.tr benimde üyesi oldugum bir site, lost hakkında hersey mevcut aylık lost dergisi bile cıkarıolar...takip edin özellikle teoriler kısmını...
yok o bölümü gayet iyi hatırlıyorum babasını, ormanda onu bulan adamı, çocukluğunu, babasını nasıl öldürdüğünü, jacob'ı falan ama hangi kısmından bahsettiğini merak ettim ben senin :)
babasına,bulan adama,nasıl öldürüldüğüne dikkat et abi...
Çatlııcam...Annatsana burdan ben,m lost dvdlerim kız arkımda haala açıp izleyemiorum
sawyer adamım nası götürdü kate i :) muahuauh o sahneler varmı youtube de cok aradım bulamadım muahaha
walla bende 2.sezon 15 inci bölüme kadar izledim sonrada dewam etmeye waktm olmadı :D