lost u izlemeyenler çok şey kaçırıyor...
ilk 2 sezon çok iyidi ama 3.sezonda baydı biraz.
bakalım 4.sezonda neler olacak merak ediyorum. insan izledikçe izleyesi geliyor piskopata bağlıyor insanı yahu :D
Printable View
lost u izlemeyenler çok şey kaçırıyor...
ilk 2 sezon çok iyidi ama 3.sezonda baydı biraz.
bakalım 4.sezonda neler olacak merak ediyorum. insan izledikçe izleyesi geliyor piskopata bağlıyor insanı yahu :D
prison break şiddetle tavsiye ederim
lost fena sarıyo ya. kalkmadan sezonu yarıladığımı bilirim :)
bnm kuzende youtube dan izlio paso nedir anlamadım:D
Bende cevremden cok duymuş gıcık olmuştum gidip 3sezonunuda aldım ve 2haftada bitirdim.Su ana kadar cekilen en kapsamlı ve komplike dizi.Siteleri falam var mıllet baya kafa patlatıyor.Mitolojiye meraklı bir arkadaşımla izledim aslında coğu seyin göndermesi var din bilim v.s inanılmaz seyler yauu :D Bu arada 4.sezon fragmanlarına youtube den ulaşabilirsiniz..Heyecanla bekliyoruz..
evet bu lost böyle ya. çok kişi tarafından ilk önce gıcık olunmuş,sonrada herkes tarafından tırım tırım sezonları aranarak alt yazı indirmek için cebellendiği deli bi dizi :D
O değil de Lost'un topic'i Heroes topic'ini çok daha kısa bir sürede geçti ben biraz kıskandım sanırsam :D
hahaah yaşasın intikam :) kanka heroes falan yalan LOST ezer geçer..
Lost gıraL ya... çok kapsamlı bir türk sitesi var
www.lostforum.gen.tr
her bölüm ertesi gün link olarak veriliyor, altyazısıda sitenin kendi ekibi tarafından hazırlanıyor.
Kate is my girlfriend plss laf yok yengene :)
bırakın kate i ya ,ana lucia vardı bir zamanlar:hahaha:
O marionun sewgilisini boşuna öldürdüler yaw ondan çook malzeme çıkardı eksik kaldı giderken..Kadın deliler hastanesindeymiş ama psikoloğu oynuyodu.Niye orda neler olmuş hiç bişi yok bence en hatalı olay o oldu dizide
Arkadaşlar aklıma gelenleri sorayim hele..En son kate ve jack konustularya,benim düşünceme göre bunlar adadan kurtuldu ama geri döndükten sonra pişman oldular özellikle jack.Bence BEN haklıydı herseyi biliyordu bu elemanlar adadan kurtulunca hata yaptıklarını anladılar ve 4.sezonda tekrar geri dönmeye calışıcaklar ne dersiniz.
adadan kurtulmadılar,hep flashback gösteriyorlardı ya karakterlerin geçmişine dönüp bu seferde flashforward gösterdiler.bu sefer geleceği gördük,kurtulucaklar ama göründüğü gibi kurtulduktan sonra pek hoş bir durum çıkmıyor ortaya
bence jack in düşüncesiydi o ... o ada dan kurtulunca kate in onla işi olmicak we ona bakmıyacağını onsuz da yzapamıyacağından sıyırıcağını düşünüyor ...
ama bide şu war kate o bekliyor gitmem lazım diyor ya :) sawyer ın cenazasş olduğunu sanmıyorum ama başka kim olabilir slkghksğjodf işte bu yüzden lost u seviyoruz :D