Arkadaslar elımde full 1-2-3 HD mecvut 50Gb toplamı isteyen varsa Ankaradan ulastırabılırım.
Sehır dısı varsa DVD'yi gondersın cekem :D
Printable View
Arkadaslar elımde full 1-2-3 HD mecvut 50Gb toplamı isteyen varsa Ankaradan ulastırabılırım.
Sehır dısı varsa DVD'yi gondersın cekem :D
bana lazım ya ilk 3 sezon msn kullanıyorsan : eriador_raistLin@hotmail.com ordan detayları halledelim ? şimdiden teşekkürler :)
Beyler bana 3. sezon 1. bölüm dvd lazim bendekini basina kaza geldide. Evde olay olmadan nasil halledecegiz. Helpp lütfen.
BEn şahsen kate'den nefret ediyorum ,acaip irrite 1 kadın bence...hem jack e buyuk bi ilgi duyarken bi taraftanda sawyer ile çatır çatır takılıyo olması çok sinir bozucu.. dizideki en dengeli bayan Sun...
the others'ın bizim elemanlar hakkında bu kadar detaylı bilgiye nasıl ulaştıkları ise başka 1 soru
Elemanlar hakkında bu kadar bilgi sahibi olmaları bizim düşündüğümüzden daha akılalmaz bir durum olduğunun kanıtı.Ayrıca ucağın düşüp mılletin sağ cıkmasıda ilginç..Sizde helikopterden düştüğünü iddia eden kadın doğrumu sölüyor yoksa BEN o kızın iyi niyetli olmadığı konusundaki düşüncesinde haklımı?
4.sezonun olayı zaten bence buyuk ihtimalle o kız ve o kızı gönderenlerle ilgili olacaktır
sonucta Ben ve dadaşları tüm dharma girişimindekileri çatır çatır telef ettiler.. dharma nın intikamı olabilirmi? Alıkalmaz olaylar ve soru işaretler bu dizinin en güze yanı cidden
Yalnız ben biara o kadar bilinmeyen olduki ben vazgeciyordum izlemekten.Biraz acıklanmasını istiyor insan izlerken.Yapımcılar dizi bittiğinde kafalardaki tüm soru işaretlerinin silineceğini sölüyor bakalım bekliyoruz..
bu adamların bir şekilde dışarıyla bağlantısı var,denizaltı vs. ayrıca tv yayını da vardı hatırlarsanız jack'in esir tutulduğu bölümlerden birinde tv de canlı yayınlanan maçı göstermişlerdi.
evet dışarısıyla bağlantıları var ama adalarına 1 uçak düşüyor ve uçaktaki herkes hakkında süper detaylı dosyalara ulaşabiliyorlar.. bu biraz soru işareti değilmi?
jack'in doktor olması gibi basit bilgileri öğrenmeleri normal ama,sawyer'ın babasına kadar locke'un sırlarına kadar öğrenmeleri düşündürücü
heh doğruu be efe unutmuşum ben onu,istihabarat teşkilatı gibiler:)
Lost'u hiç izlemedim, izlemeyide düşünmüyorum nedense :D ne bilim hiç te merak etmiyorum nasıl bişey diye
Kız arkadaşım jacobun ne mal olduğunu buldu :D
Jacob aslında kollektif bilincin şekil almış hali; ki bu da insanların rüyalarına girme, onları yönlendirme gücünü veriyor ona. Jacob iyi ya da kötü değil; phoenix gibi (adada dolaşan siyah duman) karşındaki neyse o oluyor, yani sen iyisen o da iyi, kötüysen o da kötü; yani mirro image denilen kişinin kendi aksi. Ki adadaki siyah duman ve jacop arasında da çok sağlam bir ilişki var ; ya jacop onu yönlendiriryor ya da duman jacop'ın ta kendisi. Kollektif bilince bu linkten de ulaşabilirsiniz. http://gulernameste.blogcu.com/3039497/
Bu başlıı çok sewdim yaw:D
evet arkadaslar beklenen an geldı :D
“LOST“un 4. sezonu için kesin yayın tarihi bugün ABC tarafından açıklandı. Bildiğiniz üzere, geçtiğimiz aylarda yayın günü çarşamba gününden pazartesi gününe çekilmişti. Fakat, bugün yapılan açıklamada; “LOST“un kesin yayın günü perşembe, saat 21:00 olarak belirlendi. Ayrıca, 4 Şubat 2008 olarak belirlenen 4. sezonun prömiyer tarihi ise 31 Ocak 2008‘e geri çekildi. Tabii, bu değişiklikte kanal yetkilileri, her ne kadar Amerikan Senaryo Yazarları‘nın yaptığı grevin etkisinin olmadığını söyleseler de kesintisiz yayınlaması planlanan 4. sezonun ilk 8 bölümü için herhangi bir sorun yokken, geri kalan 8 bölümün yayın tarihleri ise tam bir soru işareti!
4.Bölüm fragmani
Alıntıdır:
“LOST” ekibi, 4. sezonunun ilk bölümlerinin hummalı çekim çalışmalarını sürdüredursun, ABC’nin “LOST” için tuttuğu güvenlik yine işlemiyor gibi. Dizi setine girdiğini, daha doğrusu sette call-sheet (bir bölümde olacak olan olayların ve mekanların yazılı olduğu kâğıt) kâğıdını gördüğünü iddia eden bir arkadaş, dizinin 4. sezon 3. bölümünün konusunu, bölümde neler olacağını 3-5 maddeyle yazmış. Spoiler görmek istemiyorsanız lütfen yazının devamını okumayın.Dizinin ilk iki bölümünde neler olduğunu henüz bilmediğim için, bu haberi fazla yorum yapmadan, olduğu gibi aktarmaya çalışacağım. İşte diziden birkaç parça kopardığını iddia eden arkadaşın söyledikleri: 4×03 numaralı bölüm “The Economist” adıyla olacak (bu adın değişme ihtimali var) ve Sayid odaklı bir bölüm olacak. Üstelik bu bölümde Sayid’in flashforward’ı olacağı iddia ediliyor, yani Sayid’in de adadan kurtulduğu gibi bir bilgi çıkmış oluyor böylece.- Call sheet’te yazdığına göre, ki call sheet’te oyuncuların adları, oynadıkları karakterlerin adları, bölümde kullanılacak şeyler ve mekanlar yazar; diziye 4. sezonda dahil olacak Ken Leung adlı aktörün oynadığı karakterin adının “Miles” olacağı, Jaramy Davies’in Faravay diye bir karakteri canlandıracağı ve Rebecca Mader’ın Charlotte’u canlandıracağı belirtilmiş. Aynı kâğıtta bir de Elsa adında, Sayid’in flashforward’daki kız arkadaşını oynayacak karakter var imiş.
* “Economist” bölümü -yukarıda da belirttiğim gibi- Sayid odaklı bir bölüm olacak ve onun adadan kurtulduktan sonraki hayatını yansıtacak. Sayid’i Almanya’da göreceğiz ve Elsa adında bir kız arkadaşı olacak. Bu kız arkadaşı, Sayid’in gizli işine meraklı gibi birisi. Ancak Sayid gizli işinden bahsetmeme taraftarı, Elsa’ya bile… (burada Sayid’in işinin, adadaki deneyler ve olayları kuran şirket tarafından sağlandığı ve şirketin Sayid’in susmasını emrettiği gibi bir yorum var)
* Adada, bazı Lost’çular Ötekilerköyü’ne gidecekler ve bazı sesler duyacaklar. Kate sesin Juliet’in evinden geldiğini anlayacak ve sesi kontrol etmek için eve gidecek. Evde sesin bir dolaptan geldiğini fark edecek ve dolabı açınca Hurley’nin içinde sıkışmış olduğunu görecek (bu detayın ne gibi bir önemi var, onu ancak ilerki zamanlarda yeni bilgiler çıkarsa anlayabileceğiz veya bölümü izledikten sonra).
* Locke ve Sayid, adaya yeni gelen “misafirler”in gizemini çözmek için tartışacaklar: Sayid “misafirler”in gemisine Charlotte’la gitmeyi isterken (Charlotte’un gemiye gidebilecek bir botu olduğu söyleniyor), Locke, botta bir casusu olduğunu iddia eden Ben’e güvenmelerini önerecek.
Bu fotoğrafta net olarak görülmese de, aşağıdaki fotoğraflara dikkatli bakıldığında ambar kapısı üzerinde dinozor benzeri bir sembol var, bu da adanın tarihine ışık tutacaktır sanırım (ada dinozorlar zamanından kalmış olabilir ama o kadar yaşlı olduğunu sanmam, hikaye çok daha uzar o zaman). Ve işte bu dinozor benzeri sembolün görüldüğü yer, ambar kapısı:
http://www.dizidizi.net/wp-content/u...s4_dino_02.jpghttp://www.dizidizi.net/wp-content/u...s4_dino_03.jpg
Eğer yanlış görmüyorsak, bu ambar kapısı, 2. sezon finalinde Sayid’in Ötekiler’in sahte kampına yaptığı baskında keşfettiği ve ardında bir ambardan ziyade tamamen kayanın olduğu sahte ambar kapılarından biri. Peki bu ambarın esas yerini öğrenebilecek miyiz, gerçekten böyle bir ambar var mı ve vardıysa ne tür araştırmalar yapılıyordu. Bu sorulara ancak üç ay sonra cevap bulbileceğiz. Ancak elimize konu hakkında bilgiler ulaştıkça sizlere sunmaya devam edeceğiz.
İşte ambar kapısındaki sembolün bir dinozor sembolü olabileceği ihtimalini akıllara getiren diğer iki fotoğraf:
http://www.dizidizi.net/wp-content/u...s4_dino_04.jpg
http://www.dizidizi.net/wp-content/u...s4_dino_05.jpg
Bu fotoğraflardakiler dinozor kemiği olabileceğini düşündüğümüz kemikler. Demek ki 4. sezonda adanın tarihine bayağı bir dönülecek gibi. Yapımcılar, 2. sezon finalinde gördüğümüz dört parmaklı dev ayak heykelinin 4. sezonda açıklığa kavuşabileceğini söylemişlerdi. Acaba bu dinozor hikayesi de ayak figürüyle birlikte açığa çıkacak mı? Ve ayak figürünün temsil ettiği ada tarihiyle dinozor kemiklerinin ne gibi bir bağlantısı olacak?…
başlasın artık :)
Desmond en sevdiğim karakter yaw :) Hele ki hızlı&heyecanlı "yes brother" deyişine bitiyorum :) :)
Blue Label gerçekten çok değişik bir içki. Bu yaz içme fırsatım oldu, hakikaten eşsiz abi :) Özelliği okyanusun dibinde özel bir fıçı içinde dinlendirilmesi. Aslında karışım , melez bir viski ama elde edilen sonuç Kaanında dediği gibi en pahalı viski olmasını sağlıyor.