bilmediğimden soruyorum
stock halde 1-2 vites sürekli sarıyor haliyle şanzımana da çok yük biniyor
ilk 2 viteste basıncı kısık 3. 4. 5. artan şeklinde yazılabiliyormu ? :D
Printable View
bilmediğimden soruyorum
stock halde 1-2 vites sürekli sarıyor haliyle şanzımana da çok yük biniyor
ilk 2 viteste basıncı kısık 3. 4. 5. artan şeklinde yazılabiliyormu ? :D
Kendi beynine yapılabilir mi bilmiyorum ama standalone da yapılabiliyor.
işin açık kısmı önden çekişli bir araç otomatik olup birde o kadar tork basarsa sonuç o balatalar dayanmıyor ki zaten başarısız bir şanzımandan söz ediyoruz sarsıntı sıkıntılarından başını alamayan bir şanzıman.
şanzımanın balata vs bitirmeyi göze alarak iş yapın derim ancak 110 km hızdan sonra gaza yüklenmek kullanım sürecini uzatacaktır.
ben indirdim sen indirme demek gibi bişey ama o şanzıman o araca küçük ve dayanmıyor. aracın 5 ileri geartronic sanırım değilmi
S60 almak için defalarca kapısından dönmeme sebep olan şeydir şanzıman olayı...MAnuelide yok gibi bir şey...
2.4 T5 260 lıklarda çıkan şanzuman 5geartronic mi 6geartronic mi tam bilmiyorum ancak 6 ileri olanlar d5 lerdin 2006 larında çıkıyor ve biraz daha sağlıklı vites geçişleri ve torka daha dayanıkklı olduğu söyleniyor sizdeki 5ileri mi 6 ilerimi onu bilmek gerek ama ne olursa olsun 300 ve üzeri güçlerde volvonun şanzumanı pek direnmez gibime geliyor , beniimde t6 vardı s80 145k da şanzuman baştan aşşa revizyona girdi ki zaten s80lerin çoğunda sıkıntıda var oda ayrı bir konu
Ben c70 2.3 t5te bir sorun yaşamadım manuel olduğu için... Yakıt olarak LPG takılmıştı araca benden önceki ahibi tarafından. Ne performansta nede yakıtta sorunum olmadı. Şimdiki s70 2.0 otomatik çok daha müsrif... Buyüzden uzun süre s60 2.3 t5 kovaladım... Korkunç paralar istiyor sahipleri, satamıyorlarda... Sonra R için uğraştık falan derken s70t5 aldık, Allah beni affetsin :)
s70 t5 almamdaki neden ise şanzımanının sıkıntısız olduğu ve olası bir sıkıntıda uygun fiyata revize edildiği içindir. kafamdakiler oturduğunda zaten aracı 260 hp civarına çekmeyi planlıyorum...
LPGde normalde vuruntu yok lakin şöyle bir durum var. 1den 2ye geçişte bir saçmalama olabiliyor lpgde, tabi bu dip gaz full boost gittiğinde oluyor. benzinde ise yok.
Bugün lpgnin ilk ayarını yaptırdım, gaz deposu boşa yakın olduğundan basmadım zira basınç yetmez zaten... Yarın deneyeceğim. Telefonum servisten gelince bir kaçta video koyarım...
Ben lpg ile gazlamam, diğer konuda yazdığım gibi, dizel araç kullanmayı sevmediğim için lpgliye binmeyi tercih ederim. Zaten duruma göre bu aracı 1 ayda kullanabilir 2 yılda belirsiz. ama hoşumada gitti yani parasına göre...
Araç bu :)
http://imageshack.us/a/img811/1253/imag0504y.jpg
Ford mucizesi derken.
cgr'nin bahsettiği şanzıman japon Aisin üretimidir. Ford üretmez.Sadece belli modellerinde kullanır bir çok dizelde kullanıldığı gibi.
S60r'larda da 2006 sonrasında kullanılan şanzımandır.
Ek:2004 s80'i 40.000km dir volvolarda problem çıkarıyor denen atiker ile kullanıyorum vuruntu sorunu hiç yaşamadım.
5.000km kadar 2007 s60 da kullandım onda LTFT değerlerini çok oynatıyordu ama genede vuruntu yaşamadım.
açıkcası sarsıntı sıkıntı vs yok dip gaz veya günlük veya manuel vites atımında ne küçültürken ne büyültürken vuruntu sarsıntı gibi sorunlar yok vitesin geçtiğini anlamıyorsunuz bile
5 ileri şanzıman 2007 lerde 6 ilerisi varmı bilemiyorum ama vites geçişleri çok sağlıklı ve güvenilir kırılcakmış hissi vermiyor :D
Aisin üretimi ancak mondeo ile bilinen tf80
AWTF-80 SC - Wikipedia, the free encyclopedia
incelersen görebilirsin.
arkadaş sen konuya yardımcımı olmak için burdasın yoksa benim yazdığımı tartışmak içinmi ?
Linkten tıkladın gördün okudun biz serviste volvo değil ford şanzımanı olarak tanımlarız yani bu kadar seçme eleme inceleme diyelim ford hiç kullanmadı sana faydası ne?
Şanzıman hakkında bilgi veriyoruz bu ksımı seni ilgilendirmiyor ise özelden yaz bu ford şanzımanı değil diye neyin şovunu yapma çabasındasın anlamış değilim.
Şu wikiyi burada yazmadan önce okusan bu şekilde yanlış yazmazsın.
Amacım şov olsaydı senin gibi uzun yazardım.Senin orada yazdığın ford mucizesi kısmına cevap yazmasam bilmeyen biri bu adam biliyor bu şanzımanı ford üretmiş diye düşünür ama değil.Senin servisde nasıl tanımladığın beni hiç ilgilendirmez.
Link vermene gerek yok daha öncede söyledim wikidekileri öğreneli çok oldu diye.
Şanzıman hakkında tecrübelerini yazmışsın ok ama içinde hatalı kısım olduğunu gördüm düzelttim.Bana faydası yok yanlış yazdın düzelttim bu kadar basit.Tekrar yazarsan vaktim varsa tekrar düzeltirim.
Ford mucizesi derken cümlesi yada şöylemi oluyorumuş böylemi tanımı uslup olarak bence hiçte hoş değil düzeltmeden çok ateş etmek olmuş incele istersen.
Adaletin bekçiliği gibi bir görevinde varsa ona karışamam ancak herkesin tanımları senle aynı olmayabilir sen gidip o şanzımanı aisindan alamazsın parçasınıda bulamasın 6 ileri ford şanzıman beyni diye bulursun hurdacıda 6 ileri ford tipi dersen cevap verir vsvs...
cvt şanzıman kullanan fordun şanzımanı tutmadı sevilmez bu şanzımanda fordda kullanılır o nedenle tanımlama bu şekilde idi belki fordçu bir arkadaşta oturup volvo şanzımanı diye tanımlar bunu bilemem ancak çukurovada pamuk ipliğine takılarak bişey elde edilmez uslubun şanzıman ford taradfından değil aisin tarafından üretildi ford kullandı bu şanzımanı bunumu kastettin olsa idi seni onaylardım ancak yol efendim şu değil bu değil demekle olmuyor vaktin varsa ben insanlara bilgi vermeden sen verirsin bende öğrenirim çıkan pişmiş balığı zıpkınla avlamaya gerek yok