İşinin ehli bir diyetisyen tavsiye ediyorum, daha sonrasında ise spor u hayatınızın merkezine sokmalısınız.
İşinin ehli bir diyetisyen tavsiye ediyorum, daha sonrasında ise spor u hayatınızın merkezine sokmalısınız.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
oglumu gezdiriyordum yanımda serkan önceleri, 7 yaşında 55 kilo oldu, 1 senedir çok nadir geziyoruz onla 43 kiloya düştü yaşıda 9 oldutek başıma takılırsam frenleyen olmaz çatlar ölürüm
bana mideyi saf dışı bırakcak bişey lazım oda bu balon sanırsam, ameliyat degil zaten bu mideye balon sokuyolar agızdan içine serum dolduruyolar o kadar
senle spor salonuna gitsek emin ol bir hafta içimde salonun kapısında pilavcı, kokoreçci, dürümcü türer
aşkın denedim ömer çoşgun dolandırıcısından bile kurutulmuş ot aldık yedim, formula 21 22 23 24bu arada tuzak sakın atlamayın
![]()
kırmızı başlıklı kızın topladıgı altın çileklerden de yedim gene olmadı.
benim sorunun yemek yemek isteginin önlenememesiderdim bu. devasıda balon sanırsam.
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
abi sen facebookta falan mangal fotoları olan abimisinyemek yemekten sanırım baya zevk alıyorsun imrenmişimdir her fotona
![]()
körler sağırlar
evet semih o abimiz)
Abi balon olayını nette bende araştırmaya başlıyorum yeter ki iyi ol.seviliyosun.
Mide balonu, obezitenin ameliyatsiz tedavisi diye bi site buldum okudum sonuna kadar fakat ayda 2-3 kilo diytor 6 aydada 15 kg diyor,balonda en fazla 6 ay kalabiliyormuş.ama bir yandanda %20 - 25 arası diyor yani sanırım fazla kilolarda daha fazla kilo vermeye yardımcı oluyor.
eğer balonun midede patlama gibi bi olasılığı yoksa sorun olmaz sanırım.bide 2 tip oluyormuş,serum dolduruyolar içine diğeride hava.tercih sana kalmıs abi.
Bende 1.80 boy 56 kiloyum fazla kilolarınızı bana swapleseniz hiç fena olmaz
Ne yaparsam yapayım alamıyorum kilo![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
hhahaa kısmet olurda zayıflarsam karşına çıkıp bir zamanlar forolarına bakıp imrendigin,şişko, toparlak bir adam vardı, hatırladınmı diye sorarım sana)
benim abicim 13 yaşından buyana sigara içiyordum, 8 ay önce bıraktım, ne bir ilaç ne bir ot, ne bir doktor yardımı, ama bu yemek işinden bir türlü kurtulamıyorum, balon taktırmayı düşünüyorum.
hani derler ya 10 inle 1 konuş diye sorayım dedim bende belki tecrübesi konuşan arkadaş vardır
yardımcı olan arkadaşa balonla trakyayı turu yaptırcam![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
saydıklarınıza rağmen kilo almaya devam ediyor ve doymuyorsanız..
vücudun salgıladığı hormonları kontrol ettirmek lazım...
fazla salgılanan hormonlar (hangi hormon ve organ olduğun bilmiyorum) tokluk hissini bastırıyor..
ben 130 kiloydum 02.08.2011 tarihine kadarankara üniversitesi tıp fakültesinde liposuction ve karın gerdirme ameliyatı oldum. şu an 115 kilo civarındayım 1 ay sonra tekrar bir ameliyat daha olacagım ve 12-15 kilo arası yağ alacaklar bacaklarımdan sonuç çok güzel ama ameliyat riskleri sıkıntılarına değişirmisiniz bilmem. 140 kiloya göre diyet listesi yazdırdım kendin için isterseniz paylaşabilirim
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
En guzeli doktora gidin.Anladigim kadari ile kilo sorununuz sagliginizi ve yasaminizi hayli olumsuz etkiliyor.Ama adam gibi bi doktora gidin,oyle zayiflama kampina,olum orucuna sokanlara degil.
spora başla düzgün kilo alırsıngeçen seneden bu yana yaklaşık 7 8 kilo aldım
abi babam 30 küsür sene içmişti günde iki paket içerdi en az oda zayıftı o zamanlar, sonrasında kilo aldı ciddi şekilde ama onun kilosu yıllardır sabit fazla ileri gitmedi bence diyet ve spor senin için en uygunu olacaktır, haftasonları ava gider babam uçar mevsimi açıldığında 40 50km yürüdüğü olur bir günde
ve işin ilginci mangal vs çok sever oda bende çok severim yağlı yemekleri vs onun kolesterolü benden daha az![]()
körler sağırlar
Haluk Bey, Çok aşırı olmasada kilosuyla sorunu olan biriyim. Bende benzer uygulamaları araştırdım.
Hem balon, hem kelepçe oldukça tehlikeli olduğunu anladım ayrıca şuan mide mulantısı ağız tadsızlığı size kabul edilebilir gelebilir fakat 3-5 a bununla yaşayınca hayat kaliteniz azalacak.
Bu işin tek bir kuralı var. Aldığın kaloriden daha fazlasını yakmak.
1- Madem 'YEMEK' fiili sizin için önemli, kalorisi düşük doygunluğu yüksek besinleri acıktıkça yiyebilirsiniz yeterki bu sınıf besinleri tüketirken kendi çabanızla abartı yemekten uzak durun.
2- Kilo vermenin yani kardiyo yapmanın tek yolu spor, 150 kg + birine 1 saat koş hatta yürü demek oldukça zor. Kiloların verdiği ağırlık, yorgunluk, ter, pişik, yanlız başına spor yapma gibi sıkıntılar oluyor. Öncelikle pişik yapan yerlere doğal taytlar önerebilirim. Bu tür taytların iç üzü teri geçiriyor ama dışındaki sert yüzey sürtünme olmasını engelliyor. (Bir yakınım amerikada böyle bir ürün görüyor ama hem kargo hem parasal alamıyor ve bir terziye anlatıp yaptırıyor.)
En sıkıntılı olduğunuz bölge hangisiyse oradan başlayarak liposuction yaptırabilirsiniz genelde % 5 oranında yapılıyor lipo doktor uygun görürse %7-8 oluyor yani 150 kilo biri için 10 kilo bir bölgeden kurtulabiliyorsunuz. Bana göre mide gibi hayati fonksiyonu olan bir organa müdahale etmektense deri altından yağ çektirmek daha mantıklı.
Ayrıca maddi imkanınızı bilmeden, geç bir arkadaşa size sporda eşlik etmesi, beslenmenizi ve sporunuzu takip etmesi için ücret ödeyebilirsiniz. (burda beslenme ve spor programını siz yada ehil biri hazırlayacak, o arkadaş sadece kontrol edecek)
Bende araştırıyor öğreniyor ama bir türlü gerçekleştiremiyorum, spora başlayıp 2. gün sallıyorum. Eğer gerçekten kurtulmayı istiyorsanız dikkat ve özen gösterirseniz 1 yıldan az sürede 100 ün atına düşeceğinize inanıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)