Abi senin kadar olmasada bu olay (aşırı kilo alma)bendede vardı.Akşam yemeğini nerdeyse kestim abur cubur yok ve haftada 5 gün 1 saate yakın koşup bazı hareketler yapıyorum 98 kiloydum şuan 93 filanım,tavsiye ederim
Abi çocuklarını düşün, daha uzun yaşaman gerektiğini, sağlığına dikkat etmen gerektiğini yani..
Instagram: mutusgarage
iyi bir beslenme uzmani ve duzenli bir spor sistemi herseyi cozer.
onerebilirim iyi bir diyetisyen size.
can bogazdan gelir eger ki dikkat etmezsek saglik kotuye gidebilir
abi bende ciddi kilo aldım. 88 dim suan 94 kıloyum. yemek yedikce yiyesim geliyor. ayrıca sigara ve alkolde cabası. midem diaframa baskı yapıyor nefes alamıyorum bende astımda var sorma halimi..
dun gece hastanelik oldum bi ton iğne akciger filmleri oksijen buhar vs verdiler. evde bir poşet ilaç var. lanet ettim bugunden itibaren yediklerime dikkat etmem lazım , sigara , alkol bitti. suan acım beynim diyorki patlıcanlı durum soyleama yok abi galate aldım onu kemiriyorum
sonu yok bu ısın en mantıklısı yememek.
geçmiş olsun sanada umarım en kısa zamanda tedavini olursun
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Harun abi bu arada senin yemek fotolarını görünce erol taş ın tavuk yeme sahneleri gelir aklıma hepbi insan bu kadar zevkle yemek yermi
küçülde cebime giro değil yakında profilimde 29 yazıcak ve beni stres basıyor ama hiç 29 hissetmiyorum
ramazanda kg aldım 74 e çıktım şimdi 70 im yine fixledim bide KT gibi baklavaları çıkardım mı tamamdır + saç ektirdim mi kendimle barışık olucam![]()
bana lazım olan diyetisyeni size tarif edeyim varsa tanıdıgınız gidebilirim. kimlere gitmedik ki
1 kibrit kutusu peynir yiyeceksin demeyecek bunu nasıl yapıcagımı ögretecek,
evde yatma spor yap demeyecek nasıl ve neler yapabilecegimi ögretecek. gerekirse yanımda durup yaptıracak.
parayı alayım öleyim demeyecek, ben zayıfladıgımda 3 se tutarı 6 verip öldürcem zaten kendilerini.
en yakın örnegi mmuştu süper diyetisyen miş ismi lazım degil gittim mmuştu da arabada bekliyordu 150 tl ücretini ödedim 25 dk kibrit kutusu peynirle tatlısesin ilk kasedinin büyüklügündeki köfteyi anlattı ordan çıktık gittik ne yaptık mmuştu yazsın![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
Kesinlikle irade meselesi bence. Ama birde şu var size kilo verdiricek bi sebebi kafanıza iyice yazmanız lazım. Ben 2010 temmuzda 118 kg'dum boyum 185 cm hayatıma giren birisi yüzünden o onda kilo vericem diye kendimi şartladım. sonuç 2011 mart ayında 78 kg'ya düştüm. Ne bi diyetisyenden yardımı aldım nede spor salonuna gittim sadece akşamları yemekten sonra 1-2 saat tempoda koşarak.
Size diyeceğim kilo vermeniz için bi sebebiniz olmalı![]()
6-7 ay öncesine kadar 96 kiloydum , spor yapmadan sadece yağı , tuzu , şekeri , kolayı ve ekmeği keserek 77 kiloya indim. Sabahları beyaz peynir , bol domates bol salatalıkla dayanıyordum akşam üzeri 5 e kadar , 5-6 gibi abartmadan yiyip uyuyana kadar su dışında hiç birşey yiyip içmiyordum. uyuma saatimde gece 2-3 den önce olmuyordu. Temmuz başından beri kilomu koruyorum ama eskisi gibi dikkat etmiyorum artık. Belki bir yararı olur yazdıklarımın.
Benime boğazımı tutmam gerekiyor, dün gece 30cm'lik Toblerone'u kemiksiz yuttum ve bunu yattığım yerden yaptım ayakta yada oturuyo bile değildim![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)