arka panelvan gıbı duruyor koltuklarsökmesi kolay mis gibi gözüküyor. tabi binmedım
arka panelvan gıbı duruyor koltuklarsökmesi kolay mis gibi gözüküyor. tabi binmedım
Haklısın knka ne diyeyim...
Aynen knka otomobil almanların işidir bırakın onlar yapsın derim diyeceğim fransıza binmeme rağmen ama unutma onunda soyunda ucundanda olsa bmwlik var![]()
Valla abi bak yüklenince ankaradan depoyu dolduruyoduk düzcede benzin ışığı yakıyordu depoyu dolduruyorduk tekrar çeyrek depo kalıyordu istanbuldan geldiğimizde ama dersin yavaş giderim yapar ama yüklenince bizim 3.30a yakın yakıyordu ama uslu gittimi çok olmasada az yakan bir araba bunu söyliyeyim bu arabayı kimse yavaş gitmek için almaaz zannediyorum![]()
Ya iyide. Basınca her araba yakıyo. Hem VTS'nin basınca yakması ile 3.30'un basmayınca yakması birdir herhalde. Müşterimde 5.30 vardı. Eniştesinde Porsche varmış düğünde yan yana park etmişler. Kendini Porsche sanıyo p.z.venk deli gibi yakıyo diyordu.Aynı motorun bir hafif kasası.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
herkese teşekkürler,sanırım kronik sorun sadece elektrik aksamlarında.
yol tutuş vs.güzel.
gerisi bize kalmıs sanırım.
Ya batu iyi diyorsunda senin ankaradan dönüşlerin efsanedir.200 altına düşmüyoruz diyen sendin.Yakar tabi o kadar.
bende almadan önce çok araştırdım tereddüt etmiştim. Genelde yorumlar sorunlu araçtır çok yakar yönünde. benim aracımda normal bakım harici herhangi bir sorun yaşamadım. acıkcası aracı cok sıkıştıran biri degilim amacım sıradan 1.6 araclardan önde gitmekti ve bunuda gayet yerine getiriyor. aracımda hicbir oynama olmamasına ragmen gidişinden memnunum çünkü alırken 106 gti/saxo vts performansı beklemedim.
özellik olarak bence gayet dolu bir arac (dijital klima, yol bilgisayarı, abs,esp, cd calar, 4 airbag vs ) modeli yuksek (2006) kilo olarak fazla olmasıda burdan kaynaklanıyor zaten.
yakarına gelirsek acık söylüyorum altını çize çize söylüyorum; basarsan cok yakıyo basmazsan yakmıyor. ortalama kullanımda 300-350 arası diyebilirim. ben 100 km yi 5.2lt ilede geldim, aynı yolu 15lt ilede. bu devirde 5-6 lt yakan aracta cok yakıyo denemez bence tabi bu degerleri hızım 80-90 civarı uzun yolda yakalayabiliyorum.
bunun haricinde ne kadar modellide olsa ufak tefek tıkırtılar takurtular her türlü geliyor. gerci ben 106dan alışkınım duymuyorum artık ses falansüspansiyon orjinalinde dahi baya sert konfor kötü yol tutuş başarılı. fabrika cıkıs 16" jant 195 taban lastik var.
şimdilik aklıma gelenler bunlar. ben aracımdan memnunum cünku istedigim seyi biliyorum modelli, az seri, havalı, ufak bir araba işte. saygılar.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kanka ama bak ciddiyim iyi açtık arabayı ama şunu söyliyeyim bu arabada uzun yolda 90la gitmek için almadıkyoksa 1.3cdti astra alırdık ama çok eğlendik birtek bir vectra vardı ona yetişemedik birgün yüksek motordu oda onun dışında çok hızlı arbalar karşımıza çıkmadı
ama 3.30la yoluluk çok zevkliydi hayatımda böyle bir şey görmedim kickdown yaptığında devirin o yükselişi 6 silindir 3000 motorun o sesi ahh ahh çok özliyecem
![]()
yakıtı kesinlikle üzmez saxo 106 kadar gitmez ama ben daha hızlısını yaptım ehehevtr vts farkı biri sensodrive biri manuel vts in emme manifoldu farklı görünürde. onun dışında güzel yol tutar sağından solundan takırtı gelmez ben söktüm topladım hala ses yok vs vs zevkli araba
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)