20Mbit 49 lira verenler sinirsiz mi kullaniyor acaba? Telefonla arayip ayni fiyata yukseltebiliyorsak ben de artirayim![]()
20Mbit 49 lira verenler sinirsiz mi kullaniyor acaba? Telefonla arayip ayni fiyata yukseltebiliyorsak ben de artirayim![]()
Turkcell el attı kesin bozulmuştur diyordum. Okuduklarıma göre bozulmuş. Yoksa öyle sahtekarlıkları yoktu.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Sınırsız diye bir şey yok artık, adil kullanım hakkımı ne var belirli bir kotadan sonra hızın ne olursa olsu hangi servis sağlayıcı olursa olsun 1mbite düşüyor
Grow up! this is just a car
Ne olursa olsun Türktelekomdan kazık olamaz...Türk telekom adsl ayağına yıllardır mahvetti beni , ve birçok kişiyi gerek hızıyla ücretlendirmesiyle kotayı geçirmesyle aman aman
10 mbps limitsizde böyle birşey yokFiber internet Hız Alanı uygulaması doğrultusunda FiberMaster 50, FiberMaster 100 ve Fiberkolik paketlerinde aylık download 100 GB’a, Fibergezer paketinde 50 GB’a, Fibersever paketinde ve kotalı seçeneklerde ise 25 GB’a ulaştığında kullanım hızı kullanımın yapıldığı ayın sonuna kadar 1 Mbps’ye düşürülecektir.![]()
abi ttnettende modem alsan onlarda parasını isticek. sana alırken soruyo modem parası vericek misn hayır dersen geri alıo kapattırırken. kapatma parasını da kesin taahhutlu bişeye imza atmışsndır. ondan. superonline=turkcell yani nerde cakallk var buluyolar. ama turkiyenin en iyi interneti. kimse beni baska bi firmanın daha iyi olduguna inandıramaz.
TTnet benden uzak allahına yakın olsun. 3 senedir Superonline fiber kullanıyorum arada bir sıkıntı çıksada hemen halletmişlerdi.
Sınırsız 20mbs hikayesi ise bende şöyle gelişti; 10mbs sınırsızdaydım, artık o hizmeti vermiyoruz dediler direkt upgrade yaptılar.
Asıl konu ile ilgili olarakta;
Sanırım size fiyatlar konusunda eksik bilgi verildi. Geçen bizim ofise Turkcell'den geldiler, Vınn ile ilgili bilgi aldık, aklımıza yatmayan bir noktada Turkcell müşteri hizmetlerinden şirket temsilcisi ile görüştük, aklımıza neden yatmadığını ayrıntılı şekilde öğrendik. Bazen eksik bilgilendirme olabiliyor; ama sizinkide bu durumda baya eksik bir bilgilendirme olmuş oluyor.
Quicknet zamanında bu adil kullanım yeni çıkmıştı . Adil kullanım tamamen sağlayıcıya bağlı olarak esneklik göstermekte.
Ben bir ay içerisinde hiç cihaz kapatmadan download yaptım. indirdiklerim 200 GB gibi bir yer tutuyordu ve hızım 10 Mbit hatta üzerine çıkıyordum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)