ıstsnalar harc bısey ın cok lafı sozu donuyosa sonunda hep boyle seyler okuyoruz gecms olsun gokhan
ıstsnalar harc bısey ın cok lafı sozu donuyosa sonunda hep boyle seyler okuyoruz gecms olsun gokhan
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
yapma coil kesinlikle kullanmayın arkadaslar.. bende nam var, yemin ederim arabandan soğudum.. 5cm yay takın daha iyi ...
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
İlginç. 2 araçdır Cantürk Coil kullanıyorum sıkıntısız. Ses yok, vurma yok bir problemim yok.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Ben de sorun yaşadım benim gibi bir kaç arkadaşım da aynı şekilde. Madem sorun yaşadın arabayı satmadan önce niye söylemedin diyen arkadaşa cevap veriyim ben istanbulda başka bir amortisörcüde yeniden yaptırdım amortisörlerimi ve bir ton masraf ve zahmet çektikten sonra düzelttirdim arabayı da o şekilde sattım.
cantürk el mi değiştirdi ? yukarda yazılanlarla Murat abi gibi bi esnafın yapıcağı şeyler değil (arkadaşlar yanlış anlamasın ) garip geldi bende gittim çünkü 5 6 kere ayrı ayrı arabalarla
bi sende mil uzun bırakıldı o sorun yaşandıda burda yaptıkları işide sölesen daha iyi olur bence ..
Livestrong
Ewll kanka Saol hemen soktum Allah'tan arabamı o 20 günlük süreçte 1 defa çıkardım sonra hemen yay ile çözdüm olayı canturke. Gidilmez bence heleki hızlı bir araç sahibiyseniz asla komple coil 700 lira istiyo marka coil zaten 1500 lira civarı ikinci elleri 1000 lira civarı tabi arabadan arabaya fark var assagi yukarı fiyatlar yolu gitmesi gelmesi. Benzini derken 1000 liraya çıkıyorsun marka al daha iyi
C R M performance
cantürkten uzak dur başın çok ağrır benim s2000 yaptırdım 1 ay sonra iki amortisörden yağlar boşalıyordu bu işi beceremiyor ya nama gidin yada ank seyrantepeye gidin adımı söyleyin gerekeni yapar
ANK SEYRANTEPE ENGİN 0537 624 17 88
Azizin arkadaşıyım derseniz gerekeni yapar
Aynen kanka çıkma ve çizik bir amortisör mili takmıştı ve kısaltması gerekirken uzun takmıştı kulelere vuruyordu ayrıca sert istememe rağmen yumuşakdı. Ben de milleri değiştirttim, kısalttırdım bir de sertleştirttim.
adamın e90 kasa bmw'sine anadol yayı taktı dedi daha ne olsun ?
burasıda ayrı tabi ben şuan yaptırcak olsam ank 'da yaptırırım
kanka adı üstünde "çıkma" kaynak falan görüyo zaten nasıl olcakki, ben burda işcilikten falan bahsetmiyorum zaten murat abinin kendisinden bahsediyorum
kısalttın sertleştirdin oldumu sence ?![]()
Livestrong
Ben sitenin sayesinde gittim herkes övüyordu adama alplerin miniyi gösterdim o yaptı sanıyordum bı şey demedi daha fena basicam dedi şaşırdım ama sesini çıkarmadı ben yapmadım diye is bitti arabayi yapamadı basmadı araba ya dedi benim ilk mini yapışim amartisoru çok kısaymış ilk defa gordum deyince basımdan assagi kaynar sular döküldü
C R M performance
murat cantürk'den mi bahsediyoruz? gerçekten okuduklarima şaşiriyorum..
bende eski aracimda cantürk coil kullandim.. yeri geldi sorunda yaşadim ama murat abi bir kere olsun yok yapamam edemem ugraşamam demedi. hiçbir seferinde de benden para talep etmedi..
murat abiye yakiştiramadim eger böyle seyler yaşanmişsa..
şaşiriyorum..
bi tuhaf oluyorum arkadaş benden başka Murat Cantürk diye biri olunca
![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Cantürkün yaptığından bin kat iyi olduğu kesin ama genel olarak ele alırsak arabasına göre güzel markalı bir coilover kit'i varsa ve maddi imkanlar dahilinde buna sahip olunabiliyorsa asla custom'a yönelinmemeli. İstisnalar sorun çıkarmayanlar yok değil var tabi ANK ve NAM'ın yaptığı. ama ucuz yollu basacaksan press yap gitsin daha sorunsuz öyle değil mi?
Okuduklarıma bende çok şaşırdım Murat Abi daha dün benim aracımın bagaj amortisörlerini değiştirdi spoiler tavana değiyor dye kısalttık para bile talep etmedi, esnaflığı on numara olan birisi sanki başkası hakkında konuşuluyormuş gibi geliyor.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
ben o tartışmaya girmiyorumki zaten adamlar gitmiş bunun herşeyi ölçmüş biçmiş marka coil yapmışlar customla karşılaştırmaz bile
ben işciliğide savunmuyorum burda ilk mesajdan öyle algılanabilir sadece tanıdığımdan bahsetttim para vermeme , malın arkasında durmama gibi şeylerden bahsediliyor bende garipsedim sen garipsemedin mi ? sonuçta gördün ettin ön yargı olmuştur
press ,custom veya marka o artık binicinin bilceği iş
Livestrong
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)