Bir kere coil yaptırdım. Tam anlamıyla memnun hiç olamadım ama yalan yok her defasında sanki ilk kez yapıyormuşcasına uğraştı etti. Bir kelime laf etmedi. Daha sonra başkasının yaptığı ve kütür kütür vuran coilover'ı çok komik bir paraya adam ettiki hem tamir hem mil kısaltma vs yaptı.
Benim gördüğüm insalığı ve esnaflığı ile 10 numara bir insan. Bugün custom coil yaptırsam gene kendisine giderim.
Bende sitede yazılan yorumlarla Cantürkte fiestama coil yaptırdım esnaflığından ve yaptığı işten gayet memnundum 4 ay falan takılı kaldı sonra zaten aracı sattım hiçbir sorun yaşamadım.sonrasında arkadaşın mk2 golf ü götürdük onada coil yaptırdık onda yanlış hatırlamıyosam yay yerinden çıktı gibi bi sıkıntı oldu aradık murat abiyi ilk defa başıma geldi bursadan buraya kadar gelmeyin orda yaptırın masrafı karşılarım dedi yaptırdık sıkıntısız bindi arkadaş sonra oda sattı masrafıda ufak bi rakam olduğu için talep etmedik ama sonrasında murat abi arayıp sordu çözebildinizmi diye olayın arkasında durdu.şimdi bu yorumları duyunca gerçekten şaşırdım referans olduğum bi esnaftı ama sonradan bozduysa bişey diyemem sıkıntılar olmuşki yazılıyor.
melih ö sana guvendım benı kasaba yolladınn canına ettımm senın
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
400 liralık coil'den ne rahatlık yada ne konfor bekliyosunuz ki ? Bunu murat abinin işini emeğini kötülemek için değil, beğenmeyenler için söylüyorum. Madem hem keyfime bakarım hem şeklimi yaparım diyosanız kıyacaksınız 1000 1500 2000 neyse markalı coil alacaksınız.
ANK Amortisör Engin ustayı bende tavsiye ederim..
Gerek esnaflıgıyla gerek isciligiyle cok memnun kalırsınız..
Marka coiloverda sorunsuz sessiz olacak diye bisey yok ama basiniz agirmaz bukadar hic bir arabamda yay kestİrmedim amartisoru elletmedim. Canturkedw yaptircak olsam en cok hangi marka modele yapmissa kullananlar memnunsa ona gore yaptiririm yoksa git gel git gel coilover parasini gecer bikere yapip tam yapmakta fayda var.
Edit: gecen sene herkez canturk diyordu bu senede ank amartisor in oolucak herhalde.
Bu savunma sekli yanlis, 450 liraya sadece 2 tane yapiyor zaten, 4'u icin yine 900 lira istiyor ki bence gereksiz bi para
Allah'a bin sukur genelde sansli bi adamimdir, ben coilleri yaptirali 18bin km oldu, hic sorunum yok, nadiren buyuk bi darbede sag taraftan vurma sesi geliyor ama dert olmadi hic
TA-technix midir nedir o coilden olan Ibiza kullanmistim sacma derecede sertti, Anil'in KW V2'li Polo'sunu kullandim, onun ayarlari biraz yumusakti tabi sertlestirmeden bilemeyiz durumu ama otoban kullaniminda benimki daha zevkliydi, sehirici konforunda da ben bi eksik gorememistim ama yaniliyor da olabilirim tabi
Su da var ki; Boozer nickli Bilal arkadasimiz ayni arabaya yaptirmis olmasa, Samet(Livestrong) da israrla tavsiye etmese gidip kendimi kobay niyetine kullanmaz yay alir devam ederdimSagolun beyler simdi iyi ki yaptirmisim diyorum ama orijinal arka yaylarimi da gonderse iyi olacak tabi
Gecen haftasonu oradayken aradim, sonra donerken vaktim dardi unuttum, o da beni geri aramadi yine kaldi oyle
Tarik kanka memnun olanda var olmayanda benim arabayi yaptı ben murat abiye sordum 2. Gidişimde yine olmadı abi dedim icine sindi mı dedim sinmedi dedi nasıl Yapicaz ben sıkıldım dedim artık sen soyle dedi abi ben iade ediyim param neyse 50 lirasını kes bana ver hakkını helal et dedim ok dedi bayramdan sonra halledelim dedi bende bana bi gun soyle dedim ayın 15i dedi mesela abi 5 günde benden 20 sinde parami isterim dedim 400 lira bana hafta ici amartisorumu yolla arabam yatmasın dedim ok dedi amartisorun gelmesi 8-9 gunü buldu parayı o tarihten bı gun önce aradım kiram var dedi ertesi gun gidip aldim gitmesem vermiycekti
C R M performance
Ben yaptirmadan once genelde acikca soylenmeyen sikayetleri ben yaptiranlara bizzat telefon actim tek tek dinledim, sonra kumar oynayacagimi bilerek ama kendime ve Bilal'le Samet'e guverenerek gittim yaptirdim, cok sukur sikinti cikmadi
Ancak boyle hem iyi hem kotu yorumlar olan bi konuda halka acik kesimde yazilanlara dayanip is yapilmaz, kulislerde neler konusuluyor onlara da kulak vermek lazim
Valla super olur, ben bunu unutmazsam insallah bugun sabah arayayim tekrar da yay bulsun etsin bi yerden![]()
Tartışılan rahatlık veya konfor değil zatenÜretilen parçanın sıkıntısı.. Atıyorum yağ kaçırıyor vs. yazılmış bunun ne konforla nede rahatlıkla alakası var..
...
eren bence elemanlaıda deyıstırsın tam kasaplar
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bnde yaptrmayı dusunuyodum korktum acıkcası :S
VW 1303 S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)