21 eylülde satışa çıkıcakmış..
Printable View
21 eylülde satışa çıkıcakmış..
Olum haplandın mı sen naptın? Biraz büyü biraz piş sonra tav olursun.
Nickini bile bilmiyorum, forumu arattım senle aynı konulara yazmamısız bile, neyine atlıyım senin? Neyin kafasındasın?
Aynen klavye delikanlısıyız biz, gruba da bayılırız ondan 3-5 kişi yazıyoruz.
Sokturma elmana da karizmana da şimdi...
Son cümlede ki kafiyeyi sevdim :D
Olsun taşısanda yine bir programa bağımlısın :)
İhtiyacı olanlar için iphone uygulamaları konusunda resimli olarak anlat bence,işine yarıyanlar olabilir.
i5 de titreşim yokmuş , doğru mu :S
Yazılım randımanlı çalışmadıktan sonra 16 çekirdek olsa kaç yazar?
Kimseyle polemiğe girmek istemiyorum yalnızca fiyatla ilgili bir şey yazacağım.
Apple'ın fiyat stratejisi hep aynı kalıyor her iphoneda ne kadar çıkacak? diye düşünüp durmaya lüzum yok.4te de 4ste de sırasıyla 16-32-64gb 199$-299$-399$ kontratlı çıktı 5te de böyle oldu bu muhtemelen kontratsız hali de yine 600-630$ arası olur.
Sürekli iphone pahalı denmesini de çözemedim açıkcası he bir telefon için genel olarak 1000+ pahalıdır zaten bu apayrı bir şey ama sanki bir tek iphone bu fiyatlara satılıyormuş imajı yaratılıyor.Çıkın yurt dışından 1100 tl civarına alın o zaman ne diyeyim telefonların kendisi pahalı değil Türkiyede ki vergi sistemi pahalı..
Kontratsız ip5 2000-2200 gibi fiyatlara çıkar kontratta 110*24 falan olur yine :)
turkcell, avea, vodafone, teknosa, vatan vs. gibi yerlerde daha önceden sıraya girmiş olan var mı?
kapora gibi bişey veriliyor mu onu sormak istiyorum :)
ABD ve Avrupa'da bugün ön sipariş verilmeye başlanacak olan iPhone 5'te yine anten sorunu var. 4. nesil iletişim (4G) teknolojisine uyumlu olan iPhone 5'in, 4G LTE şebekesinde aynı anda hem ses hem de data/veri iletişimi yapabilmesi için üçüncü bir antene ihtiyacı olduğu belirlendi. New York Times'ın ABD'deki iPhone tedarikçisi GSM operatörlerine dayandırdığı habere göre ABD'deki operatörlerden Verizon ve Sprint'in 4G şebekesi üzerinden iPhone 5 kullanacaklar, ses iletişimi sırasında internete bağlanamayacak veya internete bağlıyken de cepten 'Alo' diyemeyecek. ABD'li diğer büyük GSM operatörü AT&T'nin 4G şebekesinde böyle bir sorunun yaşanmayacağı belirtildi.