O kadar nakti olmayanda, 3bin liralık 48 ay vadeli ihtiyaç kredisiyle alır. :D
http://www.youtube.com/watch?v=hGmXaTXYUIc
Printable View
O kadar nakti olmayanda, 3bin liralık 48 ay vadeli ihtiyaç kredisiyle alır. :D
http://www.youtube.com/watch?v=hGmXaTXYUIc
radyo mu koymuşlar ben mi öyle anladım fotoğraftan ?
4s den acaip memnunum, tr ye girsin 5ide alalım. kullanmadığım özellikleri için htc yi s3 ü beğenemicemm arkası falan çok hoş olmuş :)
Rezalet birşey olmuş.
Ekranı büyütelim derken mundar etmişler güzelim 4 kasasını :)
Bence 4 efsane olarak kalır bu saatten sonra.
S3 aldım, zerre pişman olmadım herkese tavsiye ederim.
S3 ciktiginda fanboylar hemen her forumda ataga gecmisti ip5 ciksin onu bekliyorum, ip5 super olcak muhtesem olcak vs vs. Simdi ip4 cakmasi tasarimli bu cihazi alir kullanirlar :). Apple gitsin kendine dava acsin kendimi taklit ediyorum diye..
hayal kırıklığına uğradım, 6 çıkana kadar 4 ile idare edicez artık :)
iphone 5 benide heyecanlandırmadı.ancak bi telefonda daha ne yapılabilirdiki ?
steve reyiz olsaydı bu tasarım direk çöpe giderdi.i miss u steve reyizz :):):)
bu sefer güldürmedi.
s3 ' ü ezip geçseydi hemen 4s i satıp alcaktım ama bu sefer olmadı
en güzel navigasyon olmuş yıkıp geçmiş
off ya telefon almam lazım hayal kırıklığına uğradım one xi kardeşime verdim aynısıda alınmaz s3 de sevemedim gitti
one x plus çıksa bare onu alıym en azından diyorum :)
en kotu tr ye gelsin kontratlı alırm satarım sonra :D
5 bu akşam tanıtıldı dimi ?
herkesın elınde ayfon zaten adam 700 tl maas alıyr 2 bın lıralık tel kullanıyr
ahah şimdi aklıma geldi
şimdi bu iphone5 nano sim kart kullanıcak tr de alıcakları çok zor bi sureç bekliyor :D
çünkü bu nano sim kart yapısı hadi keselim uysun gibi ufak bi farkla tasarlanmamış :)
yani ozetle bu urun resmi gelmedende turkcell vodafone gibi firmalar nano sim kartları bayilerine koymayabilirler :)
Prensip geregi bu kadar pahali bir telefon kullanamam. Ancak bilenlerden bir akil istiyorum. Hazir yurtdisindayken alip gelelim mi bitane? Amac pasta yemek degil ekmek yemek, ona da raziyim :)
sim free cihaz al ozellikle usa sınırlarında bu cihaz daha ucuz en azından 2-3 bişeyler kazanırsın burda satarsan :)
ee gokhan bende oyle yapiyorum :).hemde arabamda var mesela.maaşımda az hatta şuan işşizim.he pardon işşizlik maaşım var onlada ayfon kullaniyorum.
niye takiliyonuz boyle yok kagit toplayanda bile var.yok 700 liralik maaşlı adamda var.
az maaş alan adam kendinimi assın.herkesin elinde var diyede kendi ihtiyaclarina gore uygun olan telefonu alamazmi ? o tribe girip 3210 mu kullansın sonrada hava yapar belki kimsede yok bende var diye :)
boyle yazincada siz daha bir başkami oluyorsunuz :)
ayrica soyle net yorumlarina hasta oluyorum.çatttt diye yaziyorsun. huyun kurusun :D