bu iphone yüzüklerin efendisindeki yüzük gibi bir kesim bağımlısı (Kıymetlimizzz) :) Bİr kesim peşinde bir kesimde sevmiyor onu yok etmek istiyor..
Printable View
bu iphone yüzüklerin efendisindeki yüzük gibi bir kesim bağımlısı (Kıymetlimizzz) :) Bİr kesim peşinde bir kesimde sevmiyor onu yok etmek istiyor..
Yurt disi fiyati 2300 tl gibi çıkıyor beyler zengin fakir belli olsun :) diye 5 850 900 pound gibi bı fiyata cikicakmis
Himm 24 ekime kadar beklemem gerekiyormus upgrade icin .
VZW FREE MSG: You will be eligible to upgrade with discounted pricing on 10/24/12 with a contract renewal, or you may upgrade today at full retail price.
neredeyse adres ver gelelim moduna girmissiniz :)
tartismalarin sonu gelmez,senin ki benim ki muhabbeti yapmaya gerek yok bence,herkes begendigi ve amacina uygun olani aliyor.
yanliz kliselesmis itunes bagimlisi,adamlara gebesiniz muhabbetini birakmak lazim.
kendimi bagimli olarak görmedim,aksine jb yapmadigim halde istedigim sarki ve video dahil herseyi kendim yüklüyorum ve daha 5 kurus itunes icin harcamadim.
zil sesi atayabiliyorum vs vs her sey icin app mevcut istedikten sonra.
kisisel tercihlerden dolayi kimse kimseyi hakir görüp hakaret etmeye,bu tercihlere müdahale etme hakkina sahip degil.
ios 4 çekirdek ve a6 işlemci ile bir hayli hızlı olacaktır normal şartlarda iphone4 ve 4s arasındaki hız farkını kullanan arkadaşlar bilir zaten karşılaştırma videoları çıkınca tartışmak gerek diye düşünüyorum :)
s3 4 çekirdeğe rağmen zaman zaman sapıtıyor android hiç stabil değil s2 ile uçurum bir fark yok 2sinide kullandım
şimdi arka sayfalara baktımda
iphone4 um varken günde 2 kız gotruyordum karizmam müthişti
şimdi htc one x kullanıyorum kimse yüzüme bakmıyor boynum bukuk hahaha muhabbet buna donmuş :D
Nolmuş la benim konuya :D
Saçma bi telefon olmus adamlar 4S'i üstten çekiştirip piyasaya sürmüşler resmen. Çözünürlük de sanki inanılmazmış gibi yazılmış ; 1000 küsür x 640 çözünürlük.. millet 720p ekran koyarken devrim yaratılmış imajı verilerek lanse ediliyor telefon. Arka kapak da berbat, hiç beklediğim gibi olmadı...
biraz yukari dogru cekistirmisler :D
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...20889967_n.jpg
bunun 3gs i çıktı bi dünya para verildi , az önce haberlerde tarih oldu diye manşet verdiler :) bence gereksiz pahalı :)
dragger sana önceden beri tavım zaten her forumda benim yorumlarıma atlıyosunda anlamadım bu kadar atara giriştiniz klavyedenmi yazmak hoşunuza gitti yada 3-5 kişi toplanıncamı yazıyosunuz
Arkadaş keşke baştan şöyle yazaydın Dragger ben sana zaten önceden beri kılım her yerde bana giydiyorsun bıktım artık deseydin.