olmamış o ingilizce :D kız hamile doğurmak istemiyor, bedava kürtaj yaptıracak yer arıyor çünkü ayfon almak için para biriktiriyormuş.
Printable View
Fiyatları official olarak acıklandımı?
2 yil kontratli Amerika icin $199 - $299 - $399
Kontratsiz satmaya basladiklarinda ki muhtemelen birkac ay sonra $649 - $749 - $849 seklinde olur her iphone da oldugu gibi .
Kanada yi bilmiyorum ama burada iphone lock olarak satiliyor en azindan birkac ay . Bazi versiyonlari unlock yapilabiliyor ama bazilari olmuyor Iphone forumlarindan detayli bilgi alabilirsin ben yanlis bilgilendirmiyim .
Evet amerikadan gelenler sikintili bizde kanadadan aldik 4 onlar sorunsuz kanadadan alinir yni
Amerikadan alınanlarda ne gibi bir sıkıntı oluyormuş, ben bizzat aldım yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum etrafımda da onlarca insan var amerkadan alan.. Daha bi sıkıntı görmedim..
Ha kanadadan alınanlar, kanada dolarının düşük kurlu olması sebebiyle biraz daha ucuz olabiliyor.. Tıpkı hongkongtan alınanlar gibi.. YOksa mal dünyanın her yerinde aynı unlock olduktan sonra..
Sikinti dedikleri unlock muhabbeti kankacim :)
Apple ın yeni ürünü :D
ahahahaha güzel :D
amerikadan gelenlerde bir sorun varmı ?
bir kişi kaç tane getirebiliyor ?
ona göre sipariş geçicem
unlock fiyatlarıda açıklandı hayırlı olsun 749$ 32 gb olan iyidir :)
http://gdeluxe.com/wp-content/upload...-UNLOCKED1.jpg
birde şöyle birşey buldum doğrumudur acaba ?
http://images.macworld.com/images/ar...ade-294377.png
@ Devilberk
Apple sayfasinda kontratsiz satilmiyor hala. Muhtemelen ilk yogunlugu bitirip sonra baslayacaklar hep oldugu gibi . Ilk resim photoshop olabilir cunku bugun alsan bile en az 2-3 hafta icinde kargoluyorlar "in stock " yok .
Ikinci resimdeki yine kontratli fiyatlar. yine o resme g ore konusuyorum Egerki mevcut kontratin 24 kasim itibari ile bitiyorsa yada operator tarafindan belirlenen mevcut sure var ise o fiyatlardan alabiliyorsun. Yani bugun itibari ile almak istersen $649 kasim 24den sonra almak istersen $449 . Ben kendi hattim icin baktim 23ekimden sonra $199 bugun itibari ile almak istersem eger $649 .
bulgarıstanda varmı ayfon 5 alalım:D