Ulan yalan oldu bizim ip5 pehh :D 22-30 arası inşallah bulabilirler amerikadan
Printable View
Ulan yalan oldu bizim ip5 pehh :D 22-30 arası inşallah bulabilirler amerikadan
türkiyeye kontratlı aralıktan once gelmez bendede nakit verip almayı pek düşünmüyorum beklicez mecbur :D
24 saatte iki milyon sattı - Mobil Yaşam- ntvmsnbc.com
ön sipariş baya ilgi görmüş.
Cinde on siparis 1100usd ama yetkili degil,
1-2 ay once kapak tasarimlarini gormustum, apple cok gizli yaparken cinli arka aksesuar kapaklarini yapmisti :):):):)
Yine çok satar.
Bu arada ip5 çıkmadan hemen önce ip4s abd fiyatını bilen var mı ? şu an kontratsız 549 usd görünüyor . 5 çıkınca düşmüş hali midir bu fiyat ?
Altin borsasi bu kadar hareketli degil :)
kullanmaya başlayan arkadaşlardan biraz bilgi alsak ne güzel olur.
kesinlikle siyah beyazdan daha güzel yurtdışı forumlara göre kenarları soyulmaya başlamış hemen pil ömrü olarak 4s ten fazla bişi bekleme 2 batarya arasında 10mah fark vardı :)
Turkcell iPhone 5'i Ne Zaman Satışa Sunacak? | Scroll
iPhone 5 2099 TL'den satışa çıkıyor :) Turkcell iPhone 5′i Ne Zaman Satışa Sunacak?
ben iphone 3 üde 4 üde siyah kullandığımdan aşırı sıkılmıştım ondan beyaz aldım bu sefer ama şansıma siyahı daha güzel çıktı beyazdan fakat dediğiniz gibi yurtdışında siyahta sıkıntı var sanırım,sarj süreside 4s ile hemen hemen aynı bir farklılık görmedim...
bu 3000 TL 4000 TL rakamları Klasik her zaman 3G de de böle oldu 4G Dede aynı ilk almak isteyenler her zaman fazla ödedi.Türkiyede operatörler getirtmeye başlayınca fiyatlarda düşüş yaşanacaktır.Iphone 5 için alınacak en uygun zaman aralık yada ocak bence fiyatlar o dönemde 2000 tl ile 2100 tl arasında gezicek.
başka başlık açıp forum kirletmeyeyim dedim o nedenle burada sorayım;
iphone 3gs'i ios6'ya yükseltmeli mi yükseltmemeli mi?