o yayınlanan resimler tamamen hikaye bence kusura bakmayında 4s öyle çekerken 5 öyle çekemez 13 yaşında çocuklar yönetmiyor bu şirketi..
Printable View
o yayınlanan resimler tamamen hikaye bence kusura bakmayında 4s öyle çekerken 5 öyle çekemez 13 yaşında çocuklar yönetmiyor bu şirketi..
walla 5 gayette güzel resim çekiyor hatta dün s3 le kapıştırdık loş ışıkta s3 bildiğiniz sıçtı..
Ip5 ingilterede tax free ile 1400liralara geliyor.. s3 1400lere kadar dusuyor garantilide, gayet uygun..
4s'i 5 ile kıyaslarsan nasıl fark peki_?
abi özellik için alınıcaksa açıkçası pek gerek yok sonuçta hemen hemen aynı,bir farklılık yok ön büyük fark tasarımda telefon ince ekran daha kullanışlı bariz farkedilicek şekilde daha hafif kullanması daha eğlenceli olmuş 4s e görede biraz daha hızlı gibi geldi ama bunu tam karşılaştırmam yanlış olur 4s te çok şey yüklüydü bu yeni olduğundan fazla bir şey yok içinde belki ondan bana hızlı gibi geliyordur.Bence alınır zaten değerde kaybetmiyor ben 2 senedir it gibi kullandığım 4 ümü 900 e verdim ki s değildi simfree değildi benim cihaz..2 sene kullansan dahil diğer teller gibi sattımmı para etmez denilicek bir durumu yok ki iphoneum en sewdiğim yanıda bu kırılıp patlamadıktan sonra çok zarar etmiyorsunuz.
suan bulgaristandayim burda 12 ekimde cikicak diyolar fiyatlarida turkiyeyle kiyaslarsak arada yine dunyalar var ortalama bulgaristanda satilacak olan iphone 5 fiyati 2000 - 2500 tl arasi soleniyor.. gecenlerde gormustum trde ise 4000 den yukari olcak diye bi solenti vardi :S
tr'de 2000TL civarına çıkar.
arkadaşlar bişi sorucam iphone 3gs kullanıyorum babama bugun bi arkadaşından iphone hediye geldi sanırım cakma diyorum ama telefon acılırken welcome yazar mı ? telefon yurt dışından gelme
app store'a giremiyorsan çakmadır...
1250 dolara isteyen sıfır simfree i phone satarim
bugün adapazarınada bi telefoncunun vitrininde gördüm 5 i kutulu halde
fiyat olarak şu an iyi aslında fakat biraz daha bekleyip 1xxx li fiyatlara alınabilir
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...promotion_topl
Dedigim gibi, ingilterede tax free ile 16gb 1400lira civarina geliyormus.. Bunu uygun getirip az karla cok satacak olan saticilar illaki cikacaktir..
firsat sitelerinde 2750/3000 civari fiyati vardi en son, ama kaclik modeldi hatirlayamadim..