moruk ben çok telefonla meşgul biriyim acaba bana 2 tam gün gidermi
Printable View
çok agresif kullanımda 1 gün çok rahat gider iphone 3 saat bile zor testleri var youtube da almadan önce bayağa izledim ...
ben sakin kullanıyorum full oyun video takılmıyorum gecede net kapalı tasarruf moddunda 3 günü geçiyor 4 gün rekorum var :D 3000ma bataryası var yedek bataryada alabiliyorsun ama iphone da yedek bataryada yok :D
batarya büyük problem artık nükleermi kullanıyolar ne yapıyorsalar yapsınlar bıktım ya. eroin gibi batarya bağımlısı olduk. her uygun şarj cihazına neresi olursa olsun sokasım geliyo telefonu :D
bu gün elime note2 aldım, onu nasıl kullanıyorsunuz öyle? ciddi çok büyük..
asla kullanamayacağım cihazlardan bir tanesi sayın kendisi :)
Samsung galaxy s4′te neler olacak? | Gerçek Portal
samsung s4 un hazırlıkları hızlanmıs,25 subat barcelonadakı mobıl worlds kongresınde duyurulacakmıs
Samsung bende 3310 havasi yaratiyor ne zaman elime alsam
Plastik kapak havasi, isciligi zayif bitisler falan
Bide kocaman hele hele note nedir oyle
Ayni anda Iphone5 i kurcaliyinca malzeme kalitesine isciligine defalarca kez bakiyorsunuz
kill him yapacak bu cihaz Kendisi S4 OLUR , sanırım One X+ a 1900 tl vermeyeceğim
3gb ram
1,9 ghz cpu
http://cloudfront2.bostinno.com/wp-c...axyS4Video.jpg
ızmırde halıhazırda dırek gıdıp alabılcegımız sıra beklemıcegımız bıyer bılen varmı
Bugün vodafone'dan iphone5 aldım. Tarifeme ek 59 liradan başlıyan fiyatla
Ben 32gb + tarifemle 149 lira ödüyorum. Yeni kampanya yapmış vodafone. Sabah maili gördüğüm iyi oldu. :)
androiddeki tek sıkıntı geçişler beni deli ediyoo.. sırf bu yüzden iphone 5 alabilirim. s4 de gelsin bakalım inş hızlanmıştır.
çıkan haberler görseller hep yalan photoshop s4 ile ilgili aldanmayın :)
samsung mümkünse 1gb ram koysun ama stabil çalışssın :D 4gb ram var s3 te ama telefon utanmasa kilitli iken dahi donacak :D
s3 çıkalı 1 sene olmadı daha
tüm dünyada haziran ayında çıkmadımı bu telefon
s4 ü kolay kolay çıkarmazlar en azından 1 seneyi doldurur bence s3
Samsung Galaxy S4 will be a no-show at CES | Mobile - CNET News
Galaxy S4 bu kez üzecek! - Haberler - CHIP Online
konuyu piç etmiyelim iphone 5 konusu burası. androidden devam edelim