abi inan bana 4s yada 5i tam performans kullan 30dk
birde s3ü kullan aradaki kalite farkı ortaya çıkıyor hemen :)
Printable View
Valla benim telefonum s2'de ara ara ufak tefek takılmalar oluyor ama s3'te hiç karşılaşmadım illa ki oluyordur arada olmaz diye birşey yok,kullandığım telefonlar sonuna kadar her yönüyle kullanırım.
ıphone varkende öyleydi samsung'da da öyle
benim note II de iç donmadı yaklaşık 1 aydır kastırarak kullanıyorum
bende sırasıyla 3g,3gs,4,s2,4s kullandım bu zamana kadar beni performans sonucunda en çok hüsrana uğratan 2 telefon ios 6 lı iphone4 ve s3 oldu :) s2 bana daha başarılı geliyor belkide psikolojiktir bilmiyorum
Merak ediyorum özellikle Samsung kullanıcıları iPhone konularında neden hemen sokuşturuyorlar Samsung u ya da Android i?
Şirketten 2 arkadaşım çinden aynı dükkandan 2 tane s3 aldırdı.
2ay kullandılar, biri inanılmaz memnun diğerği hiç memnun değil hep takılıyor yavaş çalışıyor resetliyor kendini falan diyordu.
Ben çok uğraştım düzelmedi, sonra kvk'ya gönderdik cihazın anakartı arızalı çıktı.
Yaşadığı problemlerin sebebi oymuş.
Bir örnek:D
ya büyük ekrana alıştıkça ufağı komik geliyo hadi not 2 aldık sonra ipad tarzı bişeyler ister insan bence s3 ekranından fazlası zarar
iphone 5 de ideal aslında ..
ergonomi olarak iphone 4 çok iyiydi baş parmakla ekranın her yerine telefonun dengesini bozmadan ulaşabiliosn bu çok iyi.
Sadece senin için demiyorum ki Ramiz..
Hep şahit oluyorum buna.. Geçmişte hep böyle oldu, şu anda böyle oluyor, yarında böyle olacak..
Android ya da Samsung ile ilgili açılan konularda ben hiç rastlamıyorum iphone ya da ios sokuşturulsun, sidik yarışı yapılsın..
İlgili konularda konuşun şu konuları, hem bir bilgi arayan doğru yerde bulsun, hem de derli toplu olsun herşey..
Konuyu da daha fazla mundar etmeyin
arkadaşım için soruyorum iphone 4 16 gb çiziksiz tertemiz 700 tl diyorlar almak istiyormuş alsın mı ? :)