sim free ise alsın fiyat düşük :) ama geveyli ise 100 daha versin sim free alsın
Printable View
sim free ise alsın fiyat düşük :) ama geveyli ise 100 daha versin sim free alsın
.laf sokuşturmaya ben uzun uzun cevap verirdimde yersiz olur , gelelim son günlerdeki mevzumuza
2300 tl iphone 5 kvk garantili 16 gb
1900 tl htc one x+ kvk garantili 64 gb
1600 tl samsung sIII kvk garantili 16 gb
Şuan eski telefonlarım
Lg L7 Optimus ve Samsung Wave II ikisine 1000 tl veriyor telefoncu , HTC çokgüçlü bir telefon lakin ben androidden nefret ediyorum
yani bu güne kadar iki andro telefon kullandım arkadaşım faceten mesaj atar 10 dk sonrar gelir whatsupptan biri bişey yzar 6 7 dk sonra gelir ve bu halde bile iostan fazla internet harcar ,
kısacası telefon alacağım bu 3 telefon arasında seçim yapmam lazım
Bende aynıları arasında kalmıştım, parası sıkıntı değilse iphone 5 önerim ama yok değil ise kesinlikle her yönüyle HTC öneririm.Ne kadar donanımı S3'e göre biraz eski kalsa da aveadan alınca 200 Tl 'lik urbeats kulaklık ile gerçekten çok başka bana göre :)
Öncelikle belirtiyim ciddi olarak bir iphone fanıydım aslında ailecek bu telefona tutkuyla bağlı olan insalardandık 2 den itibaren 3 4 hepimiz iphone kullandık hatta şu anda yatağımın yanında 4 tane iphone 5 var :) ama neden bilmiyorum ekran büyütme ihtiyacı hissediyoruz iphone biraz daha telefon kalmış diğerlerine göre geliyor htc x+ uzun süre araştırdım pil soru işareti ses olayı çok güzel 64gb olması iyi ama kafamdaki soru işaretlerini bir türlü yenemedi 1gb ram olmasından dolayı biraz - puan aldı neyse çok uzatmadan aklım ve gönlüm note II ye kaydı tahmin ettiğimnden daha ufak çok kullanışlı keyfili bir alet 1.6 2gb ram stylus kalem çok hoşta taşıma zımbırtıları var bluetooth kulaklık ile de gayet iş görür bence bunuda listeye ekle bende uzun bir süreden beri senle aynı durumdayım ve telefon alamıyorum bu yüzden :) şu andaki durumum %70 note II %20 HTC %5 iphone% %5 (napcan telefonu ) şeklinde
androidçileri kendi konularına alalım burası iphonecuların çöplüğü :)
şu an 5 kullanıyorum ve samsung bundan 500 kat daha hızlı telefon çıkarsa genede değiştiripte samsung almam yada başka bir telefon..telefonum bozuldu rehberim kayboldu önemli notlarım gitti telefonum çalındı sıkıntısı yok en azından her iphone anında senin kaybettiğin telefonun oluverir
iphone mercedes gibidir basit gösterişli kullanışlı ve herzaman değerli...
iphone 5 alırsan kibar hızlı stabilite sorunu olmayan bir telefona sahip olursun
htc one x alırsan bence biraz daha multimedia bir cihaz almış oluyorsun karıştırmaya daha musait ekran boyutu zaten daha buyuk
s3 ile denk bir cihaz ki bence s3 ten kasa vs kalite olarak daha ustun
ben + olmayan normal onex i geçen nisanda 1800tl ye aldım şuan kardeşimde ciddi apple fanıdır aslında ama telefonuna bayılıyor hayatta değiştirmem diyor :)
s3 e gelince bende şuan bitane var hızına vs lafım yokta basit bi telefon kim nederse desin kasası nebi htc ne bi iphone gibi :)
ayrıca iphone5 2150 TL genpa eğer turkcellden fiyat aldıysanız o rakamları sakın vermeyin
müşteri hizmetleri ile konuştum ben kaynak sağlam :)
açıkcası bende şuan iphone 5 mi alsam htc 8x mi alsam karar veremiyorum htcden şuphem yok microsoft kısmına güvenmiyorum :D
Samsung S4'ü bekleyebilirsiniz iphone cok clas lüks bi telefon sadece ismi var diye iphone herkez seviyo şunu unutmayınki dünyanın Telefon piyasasında %37'sini Samsung Yönetiyor buda nasıl büyük bi dev oldugunun Kanıtıdır Sizin iphone diye yanıp yıkıla yıkıla sevdiğiniz cihazı adamlar 4Sten fark olarak kamera kasa degıstırıyo fiyatlarını yaglıyo ben kendım sahidim telefoncuyum iphone 5 burda satısa cıkmadan 3000 lıraya satıldıgını goruyorum ve hıc bı degısıklık yok sadece kamerası bıraz ıyı kasası degıstı dıye o kadar para vermekte mantıksız samsungun calısanlarından bırı samsung s4 un ufak bı acıklamasını yapmıs adamlar telefona 2 GB RAM koymuslar benım bılgısayarımda yok :D daha ne olsun mantıklı dusunun ben ıphoneyı cope atmıyorum ama ınsanlardakı dusunce su ıphonnneee yanı o olsunda elması olsunda tamam yanı sadece Bu ..
Bir şey sorucam, apple store hesabı almaya çalışıyorumda şifreyi kabul etmiyor bi türlü? Birde iphone'da numaraları normal kaydedince sim'emi yoksa telefona mı kopyalıyor ?
Cevap için çok teşekkürler :) Dün rehbere bir sürü isim kaydetmiştim şuan gözükmüyor onlar.İCloud kapalıymış ne olmuş olabilir ?
Birde kredi kartı girmeden üyelik alamıyor muyum?
2 3 Gündür şirketten bi arkadasta var ara ara kullanıyorum, ama bence 4s daha güzel :) Gereksiz bi uzunluk var telefonda sacma.
Onlar silinmiş olabilir. Apple id'nizi aldıktan sonra rehber için "my contacts backup" adlı uygulamayada bakabilirsiniz.
iPhone veya iPad Üzerinden Kredi Kartsız Apple Kimliği Alma | iPhone ve iPad Türkiye
O zaman boşu boşuna kaydetmiş oldum o kadar numarayı.Bu uygulama ile önce diğer sim'e kopyalayıp sonra hepsini diğer sim'e aktarma yapacağım sanırım mecburen.
Şu kredi kartı girmeden apple id alamıyor muyuz acaba??
Önceki mesajımdaki linkte kredi kartsız nasıl id oluşturulduğu gösteriliyor. Siz simdeki kişileri rehberinize kopyalamak için;
Ayarlar->Mail, Kişiler, Takvimler-> SIM'deki kişileri Aktar diyiıp simdeki kişileri iphone a kopyalabilirsiniz.
Dediğim uygulama bu adımdan sonra işinize yarayacak. Uyguluma iphonedaki rehberi kopyalayıp diğer iphone a aktarmaya veya yedek almaya veya tüm rehberi tek bir tuşla silmeye yarıyor.
Bu başlık iphone 5 için bilgi alımı için bundan sonraki sorularınızı aşağıdaki başlıktan sormanız daha iyi olur.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...unlar-294.html
çakması çıkmış bile hemde adamlar iphone5 den önce çıkardıkları için apple ı mahkemeye vermişler bizim tasarımımızı çaldılar diye :D :D piphone mu neydi çakmasının ismi çakma falan ama adamlar dual işlemci falan kullanmışlar android 4.1 falan var bayada bir iyi :D
Yurt dışından 1300 liraya Iphone 5 getirme imkanım var. Bu fiyatlara almak mantıklı mıdır? Tr'den alın diyorsanız hangi firmadan, nakit/kontratlı hangi paketten almak daha caziptir?
Dün 64gb Turkcell çıkışlı iP5'imizi 2.150TL civarıda aldık pazartesi veya salı elimde yada carşamba kargoların işgüzarlığına kalmış bir şey yurtdışından ürün aldım elime ertesi gün ulaştı diyenler bile var gerçi neyse bakalım eski bir Android S2 kullanıcısına neleri tattıracak yeni iPhone