64 gb 2150 tl mi ? :eek:
Printable View
16gb olmasın 2150 tl ye ?
eğer oyleyse bana aldığın yerin telefonunu ver mail order 2 tane alıyım :D
Viaport vodafone 16gb 5 i 1950tl ye bıraktı bu gün konuştuk
Nano simler ne kadar birde hem nano hemde microsim olarak kullanıbilen bir aparata denk gelen oldumu.
Dün baktım inceledim hiçbir esprisi yok bence.
4s varken satıp 5 almak bana göre mantıksız, yurtdısı alırsanız eski telefonun üstüne 200 300 verirseniz neyse de öyle gidip 1000 lira edecek bir farkı yok.
Ben yurt dışından istettim 4 adet birden çok komik rakamlara anlaştık bi kaç gün içinde elimize ulaşıcak telefonlar merakla bekliyorz
Ben şu kontrat olayını pek anlayamadım daha doğrusu araştırmadım nedir ne değildir ,
şimdi Türkiyeden nakit para ile iphone 5 alabiliyormuyuz ? yani kontarat gibi aylık sürekli vererek deil de direk nakit olarak türkiye cihazı türkiye garantili yani kayıt falan gerektirmeden direk hattı takıp çalıştırabileceğimiz ? Artık böyle alınabiliniyosa 16 gb 5 ne fiyatlarda ?
Bilen abilerim yardımcı olursa sevinirim :)
Ben dün sattım birtane 1750 tl ye unlock kayıtsız, iphone 5 resmen soğuttu beni samsunga geçiş yaptık gibi gözüküyor
5s çıksında öyle geçeriz , düz 5'in bi esprisi yok gibi
Hayırlı olsun abi rica ederim her zaman, Siyah aldığını seziyorum seninde :) blackberry nin o donduğunda ekranına çıkan kücük saat şeklindeki dalgayı hiç özlemicem sanırım :D
Bu arada bilmediğim için soruyorum email alma süresini nasıl kısaltacağım ? Ciddi anlamda bunu acil şekilde öğrenmem gerekiyor :)
10gün içinde 2tane elime geçecek beyaz. İnşallah beklediğimiz performansı verir.
Biraz önce telefonumu teslim aldım internet'de göründüğünden daha küçük ve şık geldi bana 4'' ekranın boyutu daha doğrusu orantısız boyutu ilk başlarda garip setti hala'da garip setiyor nano sim kartım olmadığı için henüz aktife edip kullanamadım umarım bulunduğum yerdeki bayilerde vardır bu arada yeni tasarlanmış earpod'lar normal kulaklığın modifiye edilmiş hali aslında ses kalitesi olarak telefon yanında gelen standart bir kulaklığa göre dinlediğim en iyi kulaklık idi HTC'nin Beats audio'lu modelleri HARİÇ
Küçültülmüş ve tersi düzü olmayan dock girişini çok beğendim kablo'da bir yumuşaklı'lık hissi verilmiş ve plastik kalitesi güzel SG2'nin micro usb'si ile kıyaslarsam kısaca hoşuma gitti
http://img203.imageshack.us/img203/3530/img4423f.jpg
cumartesi günü 1950 ye 16 gb aldık, memnunuz :)