User Tag List

Sayfa 20/49 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
914 sonuçtan 362 ile 380 arası

Konu: IPhone 5 Söylentisi ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Wifi'dan kasıtları kablosuz şarj etme özelliği ama o aletin kucağına telefonu koymak gerekiyor tabi
    yahu ne kablosuz şarj mış bu da.. illa cihazın kıçına birşey takmak istemiyorsan al yapmış adamlar.. gidip alacaksın.. hiç ihityacım olmayan bir özelik bu

yoksa ben eve girer girmez telefon cebimdeyken şarj etsin gibi bir fantazi yok.. bilimsel olarak bile mümkün değil bu şu anda..

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu ne kablosuz şarj mış bu da.. illa cihazın kıçına birşey takmak istemiyorsan al yapmış adamlar.. gidip alacaksın.. hiç ihityacım olmayan bir özelik bu

yoksa ben eve girer girmez telefon cebimdeyken şarj etsin gibi bir fantazi yok.. bilimsel olarak bile mümkün değil bu şu anda..
    Kablo sokete değecek aga

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

SeK23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesla o kadar erken öldürülmeseydi kablosuz elektrık olayını kesın hallederdı

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkez diyor s3 kralda kimse kusura bakmasın iphone daki stabillik ve hız s3 de ve android de yok. teorik olarak s3 de, o var bu var şu var diyeceksiniz kağıt üstünde bunlar hep, pratikte ne kadar işe yarıyor? ne kadar kullanabiliyorsun android ile?

2 sene android kullanmış biri olarak ne zaman iphone a geçtim rahatladım. belli bir standart var telefonumda. başka bir iphone alınca elime yabancılıkta çekmiyorum. zırt bırt telefonla uğraşmama gerek kalmıyor. şiştiydi hata verdiydi patladıydı çatladıydı yeni versiyon çıktıydı superuser yaptıydım crack attıydım vs. vs.

s3 ilk çıktığında kuzenim aldı 1 ay kullandı kullanmadı ip4s ile takasladı. bayağı bi kurcaladım s3 ü bana iphone 4s den hızlı gelmedi ne yalan söyliyim.

+ malzeme kalitesi olarak apple ın yanından geçemez s3, 2 sene önce 400 liraya satılan i5700 ile aynıydı plastiği ve arka kapağı. bırakın fanatiklik yapmayı kullanım açısından apple daha rahat. tamam androidi istediğin gibi kişiselleştirebiliyorsun fakat bi süre sonra b.k u çıkıyor bir ton vakit kaybı uğraş vs.

ben şuna benzetiyorum; androidler windows gibi ios lar mac ler gibi.

açıkcası bana windowsdan gına geldi artık. hatalar çökmeler sapıtlamar yavaşlamalar açıklar vs.vs.

bundan sonraki alacağım bilgisayarlarda eğer paraya kıraysam ve işim gereği uygun olursa kesinlikle mac olacak.
    e60 535d & THE A45 AMG

B!Rtan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone 5 5 milyar olsun ya.. zenginler alsın,fakirler ölsün..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    körü körüne iphone hayranı fanatiklerden değilim lakin şöyle bir durum var ve çoğu kişi bunu atlıyor.

Hani diyorlar ya samsungda bilmem kaç ram var, bilmem ne kadar ghz de işlemci var iphone da bu yok, samsung/htc iphone döver..

cihazın hızı sadece işlemci ve ram miktarı ile ilintili değildir sadece..

sen cihaza 5gb ram de koysan, 5ghz 10çekirdekli işlemci de koysan, o cihazın üzerindeki sistemin ne kadar ağır (çok fazla kaynak tüketen) olduğu önemli.

demem o ki 500mb ram şimdi ip5 te 1gb a çıkmış. ahanda samsungda 2gb (bilmiyorum ne kadar olduğunu da örnek verdim) samsung daha hızlı derseniz, neye göre hızlı diye bir soru çıkar ortaya..

500mb ram e sahip bir cihaz hızlı ve stabil çalışabilirken, 2gb lık bir cihaz yavaş çalışabilir.

Öte yandan, hep söylüyorum,
    Kimin yaptığını arka taraftaki kodlarda ne çalıştığını bilmediğin açık kaynak kod sistemi yerine bir merkez tarafından kontrol altında tutulan, işletim sistemini developer lara açmayan, bu sistem üzerinde çalışan programları da onay verdikten sonra endusers ların kullanımına veren bir kurumun çalışma tarzı, prensipleri bana daha doğru geliyor.

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4s ile 5'in satış rakamları amerikada aynı olucakmış.

burda ne olur bilmem..
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

SeK23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence burdaki fiyatı 2200-2500 arası bisey olcak Turkcell gibi yerlerde

Ken_Block - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kablo sokete değecek aga
    hahahaha fena bir kahkaha attım

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ausch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkez diyor s3 kralda kimse kusura bakmasın iphone daki stabillik ve hız s3 de ve android de yok. teorik olarak s3 de, o var bu var şu var diyeceksiniz kağıt üstünde bunlar hep, pratikte ne kadar işe yarıyor? ne kadar kullanabiliyorsun android ile?

2 sene android kullanmış biri olarak ne zaman iphone a geçtim rahatladım. belli bir standart var telefonumda. başka bir iphone alınca elime yabancılıkta çekmiyorum. zırt bırt telefonla uğraşmama gerek kalmıyor. şiştiydi hata verdiydi patladıydı çatladıydı yeni versiyon çıktıydı superuser yaptıydım crack attıydım vs. vs.

s3 ilk çıktığında kuzenim aldı 1 ay kullandı kullanmadı ip4s ile takasladı. bayağı bi kurcaladım s3 ü bana iphone 4s den hızlı gelmedi ne yalan söyliyim.

+ malzeme kalitesi olarak apple ın yanından geçemez s3, 2 sene önce 400 liraya satılan i5700 ile aynıydı plastiği ve arka kapağı. bırakın fanatiklik yapmayı kullanım açısından apple daha rahat. tamam androidi istediğin gibi kişiselleştirebiliyorsun fakat bi süre sonra b.k u çıkıyor bir ton vakit kaybı uğraş vs.

ben şuna benzetiyorum; androidler windows gibi ios lar mac ler gibi.

açıkcası bana windowsdan gına geldi artık. hatalar çökmeler sapıtlamar yavaşlamalar açıklar vs.vs.

bundan sonraki alacağım bilgisayarlarda eğer paraya kıraysam ve işim gereği uygun olursa kesinlikle mac olacak.

yani şimdi s3 stock ip4 stockken ,ip4 s3ten hızlı oylemi

s2 bile ip4ten hızlı abartmayın ak fanatiklikse fanatiklik bende eskiden iphone kullanıyodum .. kaldıkı telefon kullanıcıya hıtap etmelı ,kişiselleştirilebilen herşey kullanıcı odaklıdır yoksaa reenkarnasyon var aall bak var gibi olur olay.. yersiz yorum olmus bana gore herkesın fıkrıne saygım var ama 2telefonu yan yana koydugunuzda ip4-4s için konuşiim s2 rakibi zaten s3 değil.

afyonda kısayollar özelleştirilebiliyomu hayır
    kullanıcıya kolaylık saglıcak kısayollar eklenebılıyomu hayır
    deep sleep ozellıgı varmı hayır
    s2den ince mi hayır
    panaromic cekıyomu hayır
    gr olarak s2den agırmı evet
    ekran olarak kucuk ve renk canlılıgı olarak kotumu evet
    itunes denilen lanet şeyle ugrasırken kafa yıyomu herkes %51 diyelim(kendi sorgulamalarımdan yola cıkarak)
    androidde tak telefonu pc ye tel sd card gor ne ıstıyosan at yukle sil vsvs
    +3d harita bazı şehirler yada ülkeler için geçerli TR'ye bir +sı yok yani

eee hani nerde iphone..senmı yazmıstın baskasımı sımdı yukarı cıkıp okuyamıcamda apple her alanda varmıs vs demıs bırısı noteII cıksın gorucez kım hangı alanda var

imza;

sapık gerzek deli android kullanıcısı pardon samsung sgs2

ekleme ;

uygulama bolluğu androidde daha fazla bilginize bu arada
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4s ten cok buyuk bi farki yok biraz daha gelistirilmis hali gibi yani yepyeni bi tel diil iphone5.%17 ince %20 daha hafif 4sten.kamera yine 8mp fakat panorama cekim modu eklenmis.youtube kaldirilmis artk app storedan isteyen indiricek.3 adet mikrofon koymuslar ses kalitesi artmis vs. Ekran %44 daha cok renk doygunluguna sahip ve boyu 3.7 inc ten 4 ince cikti fiyatida burda 1500-1700 civarinda olucakmis bildiklerim bunlar 4 satilipta 5 almaya degermi acaba
    INFINITE PERFORMANCE

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 alırım diyordum vazgeçtim ohaa olmadığımdan dolayı ama iphonu bir başka cihaza da değişmem.
    alırken htc hd2 ile bayağı kararsız kalmıştım, suan'da çok memnunum. iPhone fanatiği olmamama rağmen samsung ve digerleri isterse takla atsın değişmem.
    se experia var inanin cihazla ugrasmak istemiyorum,sadece update yapıyorum.
    kalite, kullanım kolaylığı,insanı yormayan menüsü,uygulamaları,performansı vs vs iPhone her yonden farklı.

BlackEmperor
    Misafir
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu resmen iphone 5 değil de iphone 4 slx olmuş bence gereksiz
    +1 Rahmetlinin kemikleri sızlıyordur. iphone düşüşe geçer fazla beklenti toplattı üstüne Devir nokia devri az kaldı

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4s gayet güzel her işi gören bir cihaz. bunu alsam nolucak biraz daha hızlanıp aya mı çıkıcak sanki. elimdeki 4s haşat olana kadar 5 almam.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekte görmeden yorum yapmam ama böyle komple 1 yenilik beklentisine girmişim boşuna.Samsung'la kıyaslamanın halen hata olduğunu savunuyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    avrupada 679€, amerikada 629$ fakat unlock isteyen avrupadan alması gerekicek yarın pre-order başlıyor 21 eylül 08:00'da satışa başlıyorlar.
    679€ = 1.588 TL + 100 TL = 1.688TL Eğer kendiniz alıp gelirseniz tax düşecek o zamanda 1.500 civarına gelir.

Murat Özcan
    Misafir
    Şu an piyasadakiler gayet hızlı bir çok işide görüyor bunu çıkardılar iyi güzelde daha hızlı olucak diye arkadaşların deyimiyle ayamı cıkıcak mıllet bunu alınca anlamadım

Jehuty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıl ortasında yine bir S modeli çıkartır Apple rahat olun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha hızlı mevzusu şu

ios 6 iphone 5 ve 4s te güzel çalışır 4 te biraz kasabilir. ios a güncelleme geldikçe yavaş yavaş 4 iyice kasılmaya 4s de yavaşlamaya başlayacaktır ama iphone 5 işlemciden kurtarıp daha 2 sene yavaşlamadan çalışır

S modeli ya da aynı kasada biraz iyileştirilmiş model yine seneye bu dönemde gelir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)