Ausch Nickli Üyeden Alıntı
herkez diyor s3 kralda kimse kusura bakmasın iphone daki stabillik ve hız s3 de ve android de yok. teorik olarak s3 de, o var bu var şu var diyeceksiniz kağıt üstünde bunlar hep, pratikte ne kadar işe yarıyor? ne kadar kullanabiliyorsun android ile?
2 sene android kullanmış biri olarak ne zaman iphone a geçtim rahatladım. belli bir standart var telefonumda. başka bir iphone alınca elime yabancılıkta çekmiyorum. zırt bırt telefonla uğraşmama gerek kalmıyor. şiştiydi hata verdiydi patladıydı çatladıydı yeni versiyon çıktıydı superuser yaptıydım crack attıydım vs. vs.
s3 ilk çıktığında kuzenim aldı 1 ay kullandı kullanmadı ip4s ile takasladı. bayağı bi kurcaladım s3 ü bana iphone 4s den hızlı gelmedi ne yalan söyliyim.
+ malzeme kalitesi olarak apple ın yanından geçemez s3, 2 sene önce 400 liraya satılan i5700 ile aynıydı plastiği ve arka kapağı. bırakın fanatiklik yapmayı kullanım açısından apple daha rahat. tamam androidi istediğin gibi kişiselleştirebiliyorsun fakat bi süre sonra b.k u çıkıyor bir ton vakit kaybı uğraş vs.
ben şuna benzetiyorum; androidler windows gibi ios lar mac ler gibi.
açıkcası bana windowsdan gına geldi artık. hatalar çökmeler sapıtlamar yavaşlamalar açıklar vs.vs.
bundan sonraki alacağım bilgisayarlarda eğer paraya kıraysam ve işim gereği uygun olursa kesinlikle mac olacak.