User Tag List

Sayfa 23/49 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
914 sonuçtan 419 ile 437 arası

Konu: IPhone 5 Söylentisi ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konu baya uzar apllenin öyle bi pazarlama mantığı var ki adamı hipnotize ediyor desire hd den 4se geçtim açıkçası bazı hayal kırıklıklarım oldu telefona kafana göre müdahale edememek gibi sms çağrı engelleme gibi vs vs ama applenin ne kadar sorunsuz hatasız bi telefon olduğunuda gördüm telefonu 2 aydır kullanıyorum bi kere takılmadı şu ana kadar herhangi bir hata vermedi android bazen insanı sinirlendirecek derecede kitlenme takılma vs olayları oluyordu birde en büyük derdin apple de herşey para herşey para

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    isteyene iphone5 getirtilir ) 4s lerinizde ölüsüne alınır
    powered by İMAN GÜCÜ

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2 sene iPhone4 / 5 ay 3gs kullandım. Şuanda Samsung S3 kullanıyorum benim ihtiyaçlarımı daha çok karşıladığını görmüş oldum.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

teggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sırf o kadar paranın abd nin cebine giriyor olması bile başlı başına sebep benim için iphone almama konusunda (kola içmiyor musun diyecek superzekalara peşin edit, evet kola da içmiyorum bu sebepten )... Ayrıca bir telefona 2000+ veriyoruz, sonra yok onu yapamazsın yok bunu yapamazsın, yok itunes kullanacaksın...Sanki biz müşteri değiliz de adamlar lütfediyormuş gibi...

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 sene iPhone4 / 5 ay 3gs kullandım. Şuanda Samsung S3 kullanıyorum benim ihtiyaçlarımı daha çok karşıladığını görmüş oldum.

işin özü bu arkadaşlar kimse kimsenin tercihini tartışamaz kimin ihtiyacını hangisi daha çok ve daha uyguna karşılıyorsa o alınır

SinanATASOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim önceki mesajımda kimseyi hakir gördüğüm filan yok. Amaç biraz ortalığı kızıştırmaktı..
    Tartışmayı alevlendirmekti..

XoR arkadaşımızın açıklaması üzerine tek yorum yapılmaz. Denemiş, kendine uygun olanı tercih etmiş kullanıyor..

Benim anlamadığım ve kızdığım kişiler bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar. Ortalığı kızıştırma sebebim de onları biraz ön plana çıkarıp görmekti..

buarada itunes'a iphone kullanıcılarını mhkum gören arkadaşın itools'u araştırmasını öneririm. Ayrıca JB ile yapılamayacak hiç birşey yok.. Flash da oynatıyor BT ile veri transferi de yapıyor.. ( en çok dile dolanan konu olduğu için bu iki örneği verdim.
    Benim için zor yoktur... İmkansız biraz zaman alır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet JB yapıyoruz ve garanti dışı... Önemli olan burada apple in kullanıcılarına bakış açısı, onlara bir şeyler dayatılıyor olması. Yani sanki millet müşteri değilmiş de almak için kapısında yatıp kalkıyormuş gibi bir hava yaratılıyor... Ben o kadar para bayılıyorsam sen de beni kısıtlayamazsın, aksine her şeyi çok daha iyi ve kolay yapıyor olman lazım. Bu kadar basit...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimisinin ios işini görür stabilitesi önemlidir, kimisi daha esnek bir yapıda olsun, daha çok kişiselleştirilebilsin diye android işletim sistemini kullanır. Ona söylenecek hiç birşey yok. Samsung olsun diğer marka telefon alanlara hava olsun diye cihaz satın almamış olan gerçek apple kullanıcıları hiç bir şekilde sataşmaz, hakir görmez.

Bu android kullanıcılarında çok fazla.. Her zaman bir kıyaslama peşindeler.. Yapmayın bunu işte.. Böyle yaparak "siz salaksınız o kadar para verdiniz hiç bişey kullanamıyorsunuz, biz sizden daha akıllıyız" a kadar gidiyor bu işler.. Bin yaşınıza geldiniz hala aynı ergen ergen muhabbetler.. Elinizde samsung un en baba modeli var, gözünüz hala elin cebindeki iphone larda.. benim telefonum daha iyi muhabbeti akabinde de.. bu kafada olanlar ciddi külfet şu memlekete..

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    JB yapmak en büyük pişmanlığımdı *** etmişti telefonu

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı teggy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet JB yapıyoruz ve garanti dışı... Önemli olan burada apple in kullanıcılarına bakış açısı, onlara bir şeyler dayatılıyor olması. Yani sanki millet müşteri değilmiş de almak için kapısında yatıp kalkıyormuş gibi bir hava yaratılıyor... Ben o kadar para bayılıyorsam sen de beni kısıtlayamazsın, aksine her şeyi çok daha iyi ve kolay yapıyor olman lazım. Bu kadar basit...
    neyin garanti dışısı? nerenizden uyduruyorsunuz bunları? yok öyle bir şey.. dışarıda her duyduğunuza inanmayın..

bu kadar esnekse tamam kullan işte.. seni bu kadar kısıtlayan bir ürünü almazsın olur biter.. alanlar başka şeyler görmüşlerdir, o gördükleri tespit ettikleri konular onlar için daha önemlidir, buna da kimse bir şey diyemez. kimse.. aynen apple kullanıcılarının da android kullanıcılarını yargılayamayacağı gibi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyin garanti dışısı? nerenizden uyduruyorsunuz bunları? yok öyle bir şey.. dışarıda her duyduğunuza inanmayın..

bu kadar esnekse tamam kullan işte.. seni bu kadar kısıtlayan bir ürünü almazsın olur biter.. alanlar başka şeyler görmüşlerdir, o gördükleri tespit ettikleri konular onlar için daha önemlidir, buna da kimse bir şey diyemez. kimse.. aynen apple kullanıcılarının da android kullanıcılarını yargılayamayacağı gibi..
    hayrola "nerenizden uyduruyorsunuz" falan, nedir bu gerginlik... Adabınızla yazın...
    Ayrıca ben iphone kullanıcıları şöyledir böyledir, biz daha akıllıyız falan da demedim. 3 sene önce de bunları söylüyordum, daha 1 ay önce aldım ilk android telefonumu. Fikrimizi yazdık, beğenen alsın bir şey diyen yok. Savunma mekanizmanız fazla çalışmış üzerinize alınmışsınız...

SinanATASOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimisinin ios işini görür stabilitesi önemlidir, kimisi daha esnek bir yapıda olsun, daha çok kişiselleştirilebilsin diye android işletim sistemini kullanır. Ona söylenecek hiç birşey yok. Samsung olsun diğer marka telefon alanlara hava olsun diye cihaz satın almamış olan gerçek apple kullanıcıları hiç bir şekilde sataşmaz, hakir görmez.

Bu android kullanıcılarında çok fazla.. Her zaman bir kıyaslama peşindeler.. Yapmayın bunu işte.. Böyle yaparak "siz salaksınız o kadar para verdiniz hiç bişey kullanamıyorsunuz, biz sizden daha akıllıyız" a kadar gidiyor bu işler.. Bin yaşınıza geldiniz hala aynı ergen ergen muhabbetler.. Elinizde samsung un en baba modeli var, gözünüz hala elin cebindeki iphone larda.. benim telefonum daha iyi muhabbeti akabinde de.. bu kafada olanlar ciddi külfet şu memlekete..
    Şuraya bi imzamı atmak istiyorum.. Hiç bir ios kullanıcısı kalkıp durduk yere sidik yarıştırmak için androidle kıyaslama başlığı açmaz.. Ancak android kullanıcıları itina ile açılan iphone başlıklarına gelip ortalığı karıştırır..
    Benim için zor yoktur... İmkansız biraz zaman alır..

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aboo nolmuşyahıuu burda
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı teggy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayrola "nerenizden uyduruyorsunuz" falan, nedir bu gerginlik... Adabınızla yazın...
    Ayrıca ben iphone kullanıcıları şöyledir böyledir, biz daha akıllıyız falan da demedim. 3 sene önce de bunları söylüyordum, daha 1 ay önce aldım ilk android telefonumu. Fikrimizi yazdık, beğenen alsın bir şey diyen yok. Savunma mekanizmanız fazla çalışmış üzerinize alınmışsınız...
    Gergin? Değilim.. Ayrıca gayet adablıyım..
    Bilmediğiniz sağdan soldan duyduğunuz şeyleri allayıp pullayıp bilir kişi edasında yazıp çizme konusunda üzerinize yok.. Google cebinize para koyuyor da apple a *** atıyorsun gibi yazıp çiziyorsun..

Üff sıkıldım kim ne yapıyorsa yapsın ya bana ne..

mannerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ausch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mevzu o değilki senin bu dediğin 199 tl lil çin malı telefonlada yapılıyor. ben görüyorum 10 yaşındaki bebenin telefonu çalıyor kulağında iken elma logosu gözüküyor bitince koyuyor cebine. yanında iken dahi belli olmuyor çakma olduğu.

sirf bu ise muhabbet 2 bin lira vermek akıl karı değil. 199 tl ye çözülüyor bu mevzu. (masaya koyma mevzusa çözülülyor hemde)
    Allaha şükür halim vaktim yerinde parasını veriyorum alıyorum. 199 luk çin malı olan kişi ile 2000 tl veren kişinin farkını herkez anlar.