ahahahahhaahhahahahaa :hahaha::hahaha: ömrü hayatımda senin gibi bi adam görmedim yaa
gül gül öldüm :D :D
Printable View
evet esimde arada bu forumu takip ettiğinden bu konudaki msjlardan snra St. Petersburg planımız iptal oldu yinede cvplar için teşekkurler...
Konuyu bide ben hortlatayim:)
22aralikda 7-8 gunlugune kiev e gitmeye niyetlendik arkadasla, ikimizde bekariz, para sikintimiz yok, kievi taniyanlar onemli yerlerini soyleyebilirlermi? 7/24 kari kiz pesinden kosmak gibi niyetimiz yok... Bjraz da sehri taniyalim diyoruz:) butce 3000euro kadar kisi basi...
:))) aynen oyle
O kadar genis capli degil:) amac, ben kari kizin pesinden kosmayayim, onlar benim pesimden kossun:) heteroyum allaha sukur:))
sen tarz şakalardan hoşlanıyorsun...?
http://g1211.hizliresim.com/13/d/fvh6r.jpg
Meyvelerin bol ve olgun olduğu yerler..
Amsterdam, Berlin, Kiev, las vegas, macau, manama, moskow, ve son olarak Pattaya.. :)
odesa düsünürsen bi arkadaş tavsiye edeyim, tur rehberliği falan yapar size orda. Mekanlara sokar çıkartır. 3000 € da fazla pasaportu ve uçaı saymazsan 1000 usd yeter adam başı.
Cocukta orda öğrenci harçlık bi şeyler anlaşırsınız.
Tünay, sayende ofiste sessiz gülebiliyorum :D:D:D:D Fakat nefes tutma konusunda biraz sıkıntılar var en fazla 1 dk nefessiz kalabiliyorum, biraz ilerletmem lazım :D:D:D:D
Aralıkta Kiev'e gitmeyi unutun, Erzurum'lu kediler gibi dışarı çıktığınızda donar kalırsınız, çözülmek içinde temmuz ayını beklersiniz. Kurban bayramında St. petersburg ve moskovya gittim, böyle bir soğuk modeli yok; elimde outdoor eldiven olmasına rağmen bütün soğuk elime işlemişti.