1/1 ölçek
http://3.bp.blogspot.com/-Ibaqp8ErWC.../Toblerone.jpg
:D :D :D
Printable View
1/1 ölçek
http://3.bp.blogspot.com/-Ibaqp8ErWC.../Toblerone.jpg
:D :D :D
Eyvaaah sizelar havada ucuyor cok tehlikeli konu :D:D
Size matters :D
http://www.vuuch.com/wp-content/uplo...ze_matters.jpg
simdi yarim kalan soru:) kiev de ben herhangi bi bara gittigimde, almancamla vodka ismarlayip icebilecekmiyim? veya az ingilizcem yetecekmi? ( az ingilizce vodkayi abartinca anadilim gibi oluyo)
kiev de alisveris merkezleri durumlari nasil? kiev de bolca varmi?
koca gece meyve yicek olsam, misal mandalina:) sabaha kadar doya doya mandalina yiyince bana ne kadar mal olcak?
mandalinayi, portakali, karpuzu, kavunu, cilegi... sokakdan mi buluyoruz? yoiksa manav felan varmio?
kaldigimiz otellerde meyve sebze satisi oluyomu? =))
cok soru sordum...:D bilirkisi neder merak ediyorum...:D
çok şükür minibook kullanıyoruz haaaaaaaaaa:D:D:D
Adresi burası nehir'de gemi varmış pompa için :)
manav zerzavat aramaya yazmaya gerek yok
Adult Kiev | InfoInKiev.com
Buda pompalı masaj salonu isteyeni komple çikolatayla kaplayıp yalanmak suretiyle temizliyorlar
Ğ*ротичеÑкий маÑÑаж Киев - Erotic massage "Red Light Kiev"
=) yardimlariniz icin tesekkurler... ne kadar gezi amacli olsada, damarlarimda allaha sukur TüRK kani var:)) cekiyo ister istemez...:D
[QUOTE=XoR;6367877]Bizim askerde bi Sedat abi vardı :) senin mantığınla seyahat etmiş Türkiyede 2 Almanyada 1 Belçikada 2 tane çocuğu var :hehe:[/QUOTE=))) allah bagislasin..:) ama guzel seyler varmis.. degisik masaj ceistleri felan.. ilgimi cekti..:))
dedim sana açık açık yaz yardımcı olalım :D
gecen mesajlarda, foruma bayanlarinda girdigi yazilmis... direkt armut gibi rus karisi istiyom diye yazmak olmaz diye dusundum:) ama gidince buluruz mutlaka bisiler ya:) amsterdama gittigimizde aynisi olmusdu, 2 saat sonra sanki amsterdamda dunyaya gelmis gibi coffeshopla red light districtin yerini ezbere biliyoduk... bi de mcdonalds...:) dusunun artik halimizi.. :))
bide baska soru, yilbasinda kiev de eglence nasil olur? simdi bunlar ortodox ya, bunlarin yilbasi 7 ocakda felan oluyo.. o yüzden sordum... yani bizde 22-29 aralik kiev dusunuyoz, sonra 30-04 ocak budapeste:)
sizce komple kiev de mi takilmalimiyim? orda türk bulurmuyum? :D