acemi birliği : zırhlı birlikler eğt.ve tümen komt. / ANKARA
usta birliği : 2.zırhlı tugay / kartal-İSTANBUL ( terhisimden sonra adı değişmiş sanırım )
usta birliği : 2.zırhlı tugay / kartal-İSTANBUL ( terhisimden sonra adı değişmiş sanırım )
Van Asayis Kolordu Komutanligi'ndaki KTM'den bahsediyorsun herhalde degil mi Yavuz?
Van Il Jandarma Komutanligi - Jandarma Komando Taburu, Izmir Il Jandarma Komutanligi.....
Bu da videosu bir baska asker hazirlamis.... http://www.youtube.com/watch?v=P0lSXxD5WOk
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
75/4 Acemi Birliği,Bilecik 9.J.K.T - Usta Birliği Giresun İl.J.Al.K Heey Gidi Günler Heey.
81/1 Acemi birliği Manisa batı kışla 9.bölük - Usta birliği Ankara cum.bşk.mhfz.alayı alb.sebahattin erman spor tesisleri.
86/4 Acemi Izmir Narlidere
Suan Halen Diyarbakir 7 Kolordu Komutanligindayim....
Insallah Bbu Savaş Biterr..!!!
287 kisa donem
usta birligi:etiler astsubay orduevi / ANKARA
acemiğim bnmde 59da yaptım topcu taburu 3.ncü bataryaheyy gidi erzincan munzur dagı manzaralı arkada ATATÜRK tepe
sogugu olmasa şirin bi yer
54'üncü Mknz.P.Tug.K.Yrdc.lığı celalettin alkoc kıslası54ten birileri oldugunu bilmek ne güzel piyade tankcı topcu neyci yaptın ben hala ordayım
1986/4 edirne karaagac 2'nci topcu batarya yazıcısı
54'üncü Mknz.P.Tug.K.Yrdc.lığı celalettin alkoc kıslası54ten birileri oldugunu bilmek ne güzel piyade tankcı topcu neyci yaptın ben hala ordayım
1986/4 edirne karaagac 2'nci topcu batarya yazıcısı[/QUOTE]
Milan çvş. 2 tb. Muh.Des.Bl. yazıcısıydım bendehayırlı tezkereler seninde bitmş
![]()
Kuleli Askeri Lisesi inş... çok istiyorum gitmeyi![]()
acemi birliği=izmir yeni foça
usta birliği=elazığ gezici j.komando taburu
komando timi 11 numara bixi makinalı tufek nişancısı
83/4
yeniden inşallah çağırırlarda biximizi alıp 15 ay yaptığımız gibi bol bol kelle alsak
78/2 ısparta - kıbrıs akıncılar
82/1 kayseri 1komando tugayı
acemilik bilecik 5 Jnd. Eğt. Tbr. K'lığı
usta birliğim ANKARA Güvercinlik Eğitim ve Spor Tesisleri Komutanlığı Şafak 275 (şaşmaz Sanayi yanı)![]()
O araba bizim . Bu araba bizde nedir bu kardeşim ortak danaya girer gibi arabaya ortakmı girdiniz.![]()
![]()
83/1
Acemilik İzmir Gaziemir Çvş. Talimgahı
Kadro birliği : Osmaniye - Panel Köprü Bölüğü
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)