Vallaha bısey dıyemıycem abı.bu bıraz ozverıyle oluo.kısının kendısını egıtmesıyle alakalı bır durum.her sanıye yenı bır yenılık vs oluo.teknolojı degısıo ama bızım bazı ustalarımız oldugu yerde sayıyor.bunu nıe soyluyorum kımsenın gunahını almak ıstemıorum ya da bılmıo da dıemem ama bu anlatılmadıgı ıcın soyleme ıhtıyacı hıssettım.acl race yatak getırtmıstım dıger aracıma yanlıs rektefıyeden arac 290km de yatak sardı.rektefıyeyı yapan usta acl de buldu kabahatıbırazcık kendını egıtmıs olsa her yatak boslugunun vs hesaplaması aracın su andakı gucu kranka verdıgı guc vırt zırt bu hatayı yapmamıs olacaktı.nıtekım sonrakı arastırlamlarım da bu ısın net bır bıcımde yanlıs rektefıyeden oldugu ortaya cıktı.bu da bıraz benzerlık gosterıo belkı ugrasmamak ıcın,belkı adv pro olmadıgı ıcın gerısını bılmıorum artık.burda konusulanlar bahsı bıle gecmeyen konulardı.hayırlısı olsun artık ne dıyım
verdıgın tum bılgıler ve yardımların ıcın tesekkur ederım abı.elıne koluna saglık.numaramı gonderdım ankarada oldugunuz bır zaman olursa tanısırız ınsallah.ıyı dıleklerın ıcın ayrıca tsk ederım Allah razı olsun Allah herkese daha ıyısını nasıp etsın.hıcbırımıze kaza bela vermesın ınsallah
![]()