User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
64 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Bu vodafone da cıvıtmaya başladı

MehmetCanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim şu zamana kadar Turkcell'den yediğim bi kazık yok. Zaten kontorlu hat. Fakat şunu gayet iyi biliyorum ki, Türkiye'de Turkcell, Avea, Vodafone gibi 20-25 şirket daha olsa bu şekilde olmaz. Babam Çin'e gitti, anlattığına göre burdaki gibi orda yaklaşık 300 oparatör varmış. Türkiye'de de durum böyle olsa, düdüklenmeyiz diye düşünüyorum.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Asci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim şu zamana kadar Turkcell'den yediğim bi kazık yok. Zaten kontorlu hat. Fakat şunu gayet iyi biliyorum ki, Türkiye'de Turkcell, Avea, Vodafone gibi 20-25 şirket daha olsa bu şekilde olmaz. Babam Çin'e gitti, anlattığına göre burdaki gibi orda yaklaşık 300 oparatör varmış. Türkiye'de de durum böyle olsa, düdüklenmeyiz diye düşünüyorum.
    ama şu detayı unutuyorsun çin nufusu ile burası bir değil

sadece chine mobile in en az 600milyon abonesi vardır

türkiye nufusu ile karşılaştırmak yanlış olur

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    heryone 1000 dk + 1000 sms 40 tl ödüyorum kullandığımdan beri hiç faturam fazla gelmedi turkcell'de (kamucell)
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim hatta mı bi sorun war diyodum iyi oldu bu konu,
    Vodafone 55TL'lik tarifedeyim + 50 sms paketi + internet paketi normalde 68 gelmesi lazım iken 75'den aşagı düşürtemedim sorun bende mi diyordum kendi kendime... Adamlar ciddi ciddi öpüyorlar yaa
    ☻/
    /▌
    / \

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    55 TL'lik tarife ( Vodafone sınırsız, sabit sınırsız, diğer operatörler 750 dk ) + 9 TL mesaj pakedi ( vodafone içi 10.000 diğer operatörler 2000 ) + 90 TL Cihaz bedeli ( BB 9700 + BIS ) ödüyorum.

Faturam bir defa 156 TL gelmedi.. Devamlı 154-155...

edit: Aşağıda anlattığım durumlar hariç durum yukarıda belirttiğim şekilde.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu arada arkadaşlar şuna dikkat edin..

Özellikle Blackberry kullanıyorsanız ve BIS'iniz var ise internet ve GPRS'i kapatın. Bazı programlar Blackberry üzerinde internet ve/veya GPRS kullanarak dışarı çıkış yapıyor ve bu da ek ücrete tabi oluyor. İnternet ve GPRS'inizi kapattığınızda bu durumdan kurtulur, BIS sayesinde işlemlerinize sorunsuz devam edebilirsiniz.

Vodafone ile görüşerek bu sorunu başka türlü gideremezsiniz. Tarayıcı kullandığınızı iddia ederler, en sonunda kavga dövüş tarayıcının mevcut olmadığını anlattığınızda da third party programların dışarıya BIS dışında bir yoldan çıktığı görülür. GPRS ve internetim açık kalsın, bu 3rd party programların dışarıya BIS ile çıkmasını sağlayın der iseniz programlar hakkında bilgileri olmadığını ve yardımcı olamayacaklarını söylerler.

Ben 2 ay extra ücret ödedikten sonra 1,5 ay uğraşıp bu durumunun detayını ve çözümünü öğrenmiştim.

Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aralıktan beri vodafone geçmiştim turkcelin kamu tarifesindeyken 60 mı 70 mi neydi 190 gelmişti fatura

10 11 aydır sonucta vodafone dayım son 2 aydır delirmek üzereyim normal se4yrinde 110-120 tl arası gelen faturam 9300,bis 48tl +55tl tarife + 9 tl msj gecen ay 190 bu ay 237 tl faturam var ve buay fazladan 140 tl internetim varmıs vodefan live tarayıcısından girmişim tarayıcı harici nete girmişim güya tarayıcıdan baska giricek yerim zaten yok vodafone live diye telefonda bir simge uygulama yok facebook twitter vs. gibi uygulamarı tarayıcıdan girin dio 0,facebook gibi ee ben niye bb aldım ozmn 8 aydır normal faturam geliyo simdi niye böle diyorum başa sarıyoruz bida tarayıcı live hikayesi delirtti beni

kısacası uzun yazdım ama napmak lazım :@

Senin yazdığın durum yukarıda anlattığım şey. GPRS ve internetini kapat eğer BIS'in varsa.. Sorun çözülür. Ayrıca bunun sağlamasını yapmak için vodafone özel işlemelere girip fatura detayını incele. Her gün 10'larca internet ücreti ( 10 kuruş, 5 kuruş, 3 kuruş, 20 kuruş ) kesildiğini görebilirsin.

Alıntı aknnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 seneden fazla vadofone kullanıyorum sadece bi kere yanlış fatura geldi ondada inceleyip hatayı buldum aradım ve paramı iade ettiler kota dolması durumunda zaten mesaj gönderiyorlar takip edin öyle bir mesaj gelmmesine rağmen fazla kesiyorlarsa faturayı arayıp sorun geçmişe dönük olur mu bilmem ama en azından geleceğe dönük olarak zarar etmekten kurtulursunuz
    SMS pakedimde 1 defa sınırı aşmıştım ancak sınırı aştığıma veya sınıra yaklaştığıma dair uyarı mesajı gelmemişti. Çağrı merkezinden uyarı gelmediğini teyid ettirdim, akabinde aştığım limit için bana faturalandırılan tutar geri ödenmişti.

aknnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Özellikle Blackberry kullanıyorsanız ve BIS'iniz var ise internet ve GPRS'i kapatın. Bazı programlar Blackberry üzerinde internet ve/veya GPRS kullanarak dışarı çıkış yapıyor ve bu da ek ücrete tabi oluyor. İnternet ve GPRS'inizi kapattığınızda bu durumdan kurtulur, BIS sayesinde işlemlerinize sorunsuz devam edebilirsiniz.

Vodafone ile görüşerek bu sorunu başka türlü gideremezsiniz. Tarayıcı kullandığınızı iddia ederler, en sonunda kavga dövüş tarayıcının mevcut olmadığını anlattığınızda da third party programların dışarıya BIS dışında bir yoldan çıktığı görülür. GPRS ve internetim açık kalsın, bu 3rd party programların dışarıya BIS ile çıkmasını sağlayın der iseniz programlar hakkında bilgileri olmadığını ve yardımcı olamayacaklarını söylerler.

Ben 2 ay extra ücret ödedikten sonra 1,5 ay uğraşıp bu durumunun detayını ve çözümünü öğrenmiştim.

Senin yazdığın durum yukarıda anlattığım şey. GPRS ve internetini kapat eğer BIS'in varsa.. Sorun çözülür. Ayrıca bunun sağlamasını yapmak için vodafone özel işlemelere girip fatura detayını incele. Her gün 10'larca internet ücreti ( 10 kuruş, 5 kuruş, 3 kuruş, 20 kuruş ) kesildiğini görebilirsin.

SMS pakedimde 1 defa sınırı aşmıştım ancak sınırı aştığıma veya sınıra yaklaştığıma dair uyarı mesajı gelmemişti. Çağrı merkezinden uyarı gelmediğini teyid ettirdim, akabinde aştığım limit için bana faturalandırılan tutar geri ödenmişti.

aynen öyle abi an an bilgi mesajı gönderiyorlar göndermezlerse senin dediğin gibi iade ediyorlar bence şu anda en kullanılıbilir hat ben turkcelle 2 ay üst üste 300 civarı fatura ödedim ve yine limitli paketti sözde ne uyarı ne bişey ben daha kolay kolay kullanmam çevremdeki herkezide soğutuyorum o üç kağıtçılardan

MehmetCanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama şu detayı unutuyorsun çin nufusu ile burası bir değil

sadece chine mobile in en az 600milyon abonesi vardır

türkiye nufusu ile karşılaştırmak yanlış olur

Kesinlikle. Zaten bende Türkiye'de 300 oparetör olsun demedim 20-25 tane dedim

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

abi mevzu o zaten bis var 9300 almıştım bende bisli

1-nerden kapatıcam müsteri hizmetlerinimi aramam gerekli

2- kapatırsam face-twitter vs. gibi app.leri kullanımagımı ve sadece tarayıcıdan kullanacıgımı söyledir boku bokunamı para veriorm ben uygulamarı kullanmıcaksam orda takıldım kaldım
    1881 - 193

CinAli_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen bir araştırma yaptım bende kntli hat kullanıyorum min yüklediğim tutar aylık 70 bunun eş durumundan 100-120 tl lere çıktığı oluyo yeri geliyor ve internet felan kullanmıyorum neyse araştırma sonucu en iyi tarifenin turkcellde olduğunu gördüm;

STAR PLUS PAKET 119 TL
    Şirketİçi: 5.000 dk
    Turkcell: 5.000 dk
    HerYöne: 3.000 dk
    HerYöne:1.000 SMS
    4GB internet

en kısa zamanda güzel bi numara bulup şirket adına alacam rahatıma bakacam tavsiye ederim.çok konuşan ve internetin lazım olduğu biriyseniz tavsiye ederim. kullanan arkadaşım abi 1 kere geçmedim faturayı imkansız dedi =)
    feel is everything

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CinAli_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen bir araştırma yaptım bende kntli hat kullanıyorum min yüklediğim tutar aylık 70 bunun eş durumundan 100-120 tl lere çıktığı oluyo yeri geliyor ve internet felan kullanmıyorum neyse araştırma sonucu en iyi tarifenin turkcellde olduğunu gördüm;

STAR PLUS PAKET 119 TL
    Şirketİçi: 5.000 dk
    Turkcell: 5.000 dk
    HerYöne: 3.000 dk
    HerYöne:1.000 SMS
    4GB internet

en kısa zamanda güzel bi numara bulup şirket adına alacam rahatıma bakacam tavsiye ederim.çok konuşan ve internetin lazım olduğu biriyseniz tavsiye ederim. kullanan arkadaşım abi 1 kere geçmedim faturayı imkansız dedi =)
    acaba iphone kampanyası filan dahil edilebiliyormu ki şirket hattına. ediliyorsa fiyat çok iyi gelir. hemde iphonesuzlara yarar. mesela ben
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    turkcell haydigel ile geçmiştim faturaya, 39 tl olması lazım normalde 500 dk , + ayda 300 eşantiyonum var. 250mb net paketim var 10 tl de ordan 49 eder. genelde hep 52-54 arası geliyordu ama bu ay biraz abarttım 72 gelmiş ayın 15'ine kadar ödemicem ama param yok

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    avea : tırt sakın geçmeyin
    vodafone : iyidir, tarife değiştirin. avantaj : sınırsız net...
    turkcell : 1000dk+1000sms+1gb net: 69tl > fazla gelmedi hiç. ama pahalı
    trkcelde fatura kontrol var : http://www.turkcell.com.tr/bireysel/...rakontrol.aspx
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    acaba iphone kampanyası filan dahil edilebiliyormu ki şirket hattına. ediliyorsa fiyat çok iyi gelir. hemde iphonesuzlara yarar. mesela ben
    Yarin bizim kurumsalci bi arkadas var ona sorarim unutmazsam, sonrada buraya yazarim. Ama sanmiyorum bi engel olacagini sonucta kurumsal oluyor zaten kendileri onerirler gibime geliyo cunku paso arayip tarifenize ek iphone istermisiniz diyolar. 5 cikacakya :-)
    feel is everything

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi detay sor musteri hizmetlerine aciklayin bana de. Tam tarifeyi bilmiyorum ama genelde vodafone harici misal 300dk diyorlar onu asinca bu artmalar oluyor ya da yurt disi yapilan aramalari unutuyoruz veyahut aradigimiz biri yurt disinda oluyor vs yoksa 50tl olan bir pakette direk 65 fln yazamazlar.

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bugün vodafone genc avantaj için hattımı tasıdım..25 tl heryöne 500 dk,heryöne 5000 sms,face+twitter bedava..Freezone'danda 10 ay boyunca 1000dk heryöne,1gb internet geliyomus..İnsallah banada yaslamazlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde gecen farkettim aveada yada vadafonede bir tarifesinde ucrenlendirme periyodu 6sndir diye bisey yaziyordu aceba millete burdanmi yasliyolar ki cunku 6snde 1 ise 1 dk konustugunu sanan kisi 10 dak knsmus oluyor.
    feel is everything

slhdmr34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    67 TL toplamda sınırsız internet ev iş vodafone sınırsız diğer operatorler 1000 dk kullanıyorum ama 150 TL civarında odemekten bıktım. Her turlu vodafone haklı, kafayı yiyecem artık. Bende avea ya gececem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aveada 20 tlye 1gb net + bin mesaj her yöne 1000 dakika avea içi konuşma var bir de üstüne 10 tlye her yöne msj yapıyorum iyi oluyo

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)