Polislere inat komple düz boruM ve custom özel ''savaş''son susturucumla yollardayım :)
Printable View
Polislere inat komple düz boruM ve custom özel ''savaş''son susturucumla yollardayım :)
bende yedim eksozdan
bnde yedm 205 le geçen hafta
egzozdan yiyordum park cezasına çevirdim. parlak krom remus :) GTC turbo
eksozdan men yedim. m3
dün muyane den geçtim tavan siyah egzozda var 1 kerede geçtim..:D
opel corsa cdti
2 hafta önce sanırım egsozdan arabayı bağlıyolardı iki yalan dolan alttan girdim üstten çıktım emniyet kemeri yazdırabildim:)
egsozun para cezası ne kadar ???
ben geçen sene 306 varken düzboru egzost filtre ile gezdim yemedim,egzosu kopmle orjinale çevirdim sadece filtre vardı tesisatı duymuşlar egzost var diye 6 polis yolu kesip durdurdular.Birde plakaların çerçevesi kesik diye yazdı bide film:)
yakın zamandada Si'a taktım egzost şimdi tekrar orj taktım.orj susturucuya düz boru en iyisi.durdursa bile egzost çürük dersin:D
para cezası yine iyide, aracın trafikten men edilmesi çok kötü yaw:(
Corollanın orjinal egzoz sesine alışkınlar galiba düz boru ve orjinal son susturucuyla kompresöre bindirip çevirme yapan ekibin yanından geçtim biride dönüp bakmadı :D:D
sese falan bakmıyorlar , yaşa ve araca bakıyorlar.
audi a3,
eksozdan 2 kere bağlandım 1 ay içinde :D
hem de görüntüsünden. ses yok :)
Körfez'de eksozdan ceza alan hiç bir araba görmedim. Arkadaşımda Pug 106 GTi vardı düz boru Katalizör İptali ve son susturucu vardı. Slincer olmasına karşın Abarth Eksozlu Tofaşlardan bile daha fazla ses çıkartıyordu :D orda burda eksoz patlatıyordu Slincer'i çıkartıp ama hiçmi hiç ceza yemedi. Bende yeni taktırdım ama onca dolaşmama rağmen hiç ceza yemedim. Ben memnunum bizim burdaki polislerden :D
Ben sanırım, eski egzozumu geri istiyorum, oem görünüşlü sessiz, tam bana göre
egzoz ucundan aracım bağlanmıştı 2 hafta önce
ben değil ama bi arkadasım benim vts 2 ile yedi :D silencer olmasına ragmen
Arkadaşların çogu istanbulda galiba
Valla sırf o yüzden akşam çıkarken 2 kere düşünoyrum bazı yerlerden geçmiyorum :)
Şimdi ss egzoz aldım boru çapınıda küçültücem ki sesi azaltın daha az dikkat çeksin belki kolay yırtarım diye.