Arabamın arka cam ve arka yan camlarıı renkliydi, bende gittim ön yan camlar ve ön cama film çektirdim. ön cam 1 ön yanlar 2 ama arkayla aynı oldu arabanın ampul gibi belli oluyo gündüz. Egzoz ucuda var ama orjinalinden.. bakalım, öpmeseler bari:D
Printable View
Arabamın arka cam ve arka yan camlarıı renkliydi, bende gittim ön yan camlar ve ön cama film çektirdim. ön cam 1 ön yanlar 2 ama arkayla aynı oldu arabanın ampul gibi belli oluyo gündüz. Egzoz ucuda var ama orjinalinden.. bakalım, öpmeseler bari:D
en güzeli düz boru sona orjinal susturucu bu şekilde cezadan yırtarsınız yada benim gibi komple stoc binip her çeirmede pişmiş kelle gibi sırıtcanız memura :D:D
Arkadasımla bulustuk yanımdan ayrıldıktan sonra eve dönerken egzozdan yemiş Vti ile ...
Simdi 2.kez egzozdan yine yerse menmi oluyor arac??
Edit: 4 gün önce oldu olay..Ayrıca polisin söyledigi cümle "valiligin kesin emri var egzozlu,modifiyeli tüm araclar hakkında işlem yapılsın" bunu demişler.
Yaylada arkadaşın 106 yedi egzozdan yunuslar çevirip anons etti 1 ay olmadı :)
motorsikletlere niye bişey demiyolar?
geçen hafta sonu pazar günü etiler, baltalimanı, bebek, beşiktaş ve levent te 20 ye yakın race motosikleti sahibini şahinler tarafından durdurulmuş vaziyette gördüm. diğerleini bilemiyorum ama beşiktaşta gördüğüm 3 lü grup egsozdan dolayı polis ile haraletli tartışma içerisindeydi. polis anlamıyor yoshimura specten :alright:
Ben geçen Sakaryadan İstanbula dönerken İzmitte çevrildim
Polisler çok efendi çok beyefendiydiler...
Aracımda otto son susturucu var silencer takıktı
Çift mühür APP var
Filmde var
APP yi sordu kabartmalı plaka takmışsın dedi
Dedim çift mühürlü arabayı bu şekilde aldım
Görmeyelim mi diyorsun yani dedi
Est. olur mu sökeyim dersen sökeyim dedim :)
Yavaş git yollar dolu dedi saldı :)
Ankarada da polis arkadaslar tetikteler,aracimi haftada 1 cikartiyorum artik,onda bile sikinti yasiyorum.oturdugum mekanin valesine benim aracimi sorup ne zaman geldi vs. gibi sorular soruyorlar,park halinde oldugu icin sineye cekseler de "plakani aldik yolda karsilasmayalim " diyerek gittiler sagolsunlar.
Bizde baglattık vtec2 yi egzozdan çengelköyde 1 ay oldu sanırım
Ara ara cevriliorum bu nasil 106 eksoz yok flim yok diolar :)
s2000 le ***** cezasız ay gecmiyor...
Beni geçen akşam Esenler'de çevirdi trafik ekip.. Aha dedim bu karışıklıkta bağlandık şimdi egzozdan iyimi.. Geldi evrakları aldı, baktım eğildi ışıkla plakalara bakıyor.. APP'de mühür arıyomuş, bak abi çift mühürlü dedim.. Tamam dedi evraklarımı verdi, gidebilirsin dedi.. Egzozum o kadar bağırmasına rağmen egzozla ilgili hiç ama hiç bişey söylemedi.. 51mm. düz boru + OttO titanium..
ben kuşadasında oturuyorum 106 headers duz boru hks son var coskuyu veriom arada belediye onu garaj şehir içi fark etmiyo :D 4. senem 1 defa ceza yedim oda kuşadasında degil
1 ay içinde 2 defa yedim eksoz'dan ceza daha ne desem ki?
m.köyde amcamın 206 hdi inda eksoz ucundan yemek üzereydik.öyle abartı birşey de değil. oval ufak bi uç olmasına rağmen...polisi zor ikna ettik sonuna kadar bastık traktör sesinden başka birşey cıkmayınca ikna oldu polis... nası bi zihniyet anlamadım gitti...