Polislere inat komple düz boruM ve custom özel ''savaş''son susturucumla yollardayım![]()
Polislere inat komple düz boruM ve custom özel ''savaş''son susturucumla yollardayım![]()
Bykarakus^^^
34 CHT 01
34 LVN 21
bende yedim eksozdan
///
E36 3.20 Coupe
egzozdan yiyordum park cezasına çevirdim. parlak krom remusGTC turbo
eksozdan men yedim. m3
Yukarıda tüm yazdıklarım kolpadır.
dün muyane den geçtim tavan siyah egzozda var 1 kerede geçtim..
opel corsa cdti
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
2 hafta önce sanırım egsozdan arabayı bağlıyolardı iki yalan dolan alttan girdim üstten çıktım emniyet kemeri yazdırabildim![]()
ben geçen sene 306 varken düzboru egzost filtre ile gezdim yemedim,egzosu kopmle orjinale çevirdim sadece filtre vardı tesisatı duymuşlar egzost var diye 6 polis yolu kesip durdurdular.Birde plakaların çerçevesi kesik diye yazdı bide film
yakın zamandada Si'a taktım egzost şimdi tekrar orj taktım.orj susturucuya düz boru en iyisi.durdursa bile egzost çürük dersin![]()
Corollanın orjinal egzoz sesine alışkınlar galiba düz boru ve orjinal son susturucuyla kompresöre bindirip çevirme yapan ekibin yanından geçtim biride dönüp bakmadı![]()
Körfez'de eksozdan ceza alan hiç bir araba görmedim. Arkadaşımda Pug 106 GTi vardı düz boru Katalizör İptali ve son susturucu vardı. Slincer olmasına karşın Abarth Eksozlu Tofaşlardan bile daha fazla ses çıkartıyorduorda burda eksoz patlatıyordu Slincer'i çıkartıp ama hiçmi hiç ceza yemedi. Bende yeni taktırdım ama onca dolaşmama rağmen hiç ceza yemedim. Ben memnunum bizim burdaki polislerden
![]()
New Toy! - 41 AJV 325
Ben sanırım, eski egzozumu geri istiyorum, oem görünüşlü sessiz, tam bana göre
Built to fall....
ben değil ama bi arkadasım benim vts 2 ile yedisilencer olmasına ragmen
TAM 35
UK986 6R GTI
UK987 w204 C250 Coupe AMG
Arkadaşların çogu istanbulda galiba
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)