valla 6 falan oldu herhalde ama en son hataydan gelirken bildiğin kaçırdım altıma sanırım :D
Printable View
valla 6 falan oldu herhalde ama en son hataydan gelirken bildiğin kaçırdım altıma sanırım :D
biletim alindi
pazartesi 13.30 a he le
ne kadar surer bu batman yaw :D :D :D :D :D :D
tunay son yorumlarin bomba kardesim :D :D :D :D :D
biz bi de ayni ucaga dusersek sen makarayi gor hahahshahhhahshshhehheheheheehh
bide triplere girmişlerki sorma uzay mekiği kullanıyo amcam amerikan aksanıyla kaptan pilotunuz bilmem ne konuşuyo falan :D
birde yolculuğun ortasında şuanda şurdan geçiyorz diye bi bilgi arkasından şakk bi sağ bi sola yatırıyo uçağı hesapta camdan aşağıyı seyrettiriyo millete :D amcam e30la yanlıyo sanki :D :D
hacı valla sıkıntılı iş yaa :D
Valla ayda 2 kere en az dış hat uçuşu yapıyorum (şu anda İrandan yazıyorum hatta :) )ama buna rağmen İran'da uçağa binmiyorum korkuyorum :D 3 kere bindim İranda 2 si tehlikeli geçti birinde uçak bozuldu geri döndük :D
Binmeden sakinleştirici tarzı bir ilaç iyi gelebilir konforu için değer bence , iyi yolculuklar
tünay bu olay bendede mevcut hiç uçağa binmedim... bi gece rüyamda ucağa binmişim ve ucak düştü o anki çaresizlik cok başkaydı ondan beri cok tırsarım... allah ucaklık mesafe vermesin diye dua ederim iş için acil ankaraya göndericekdi şirket beni 2007 de :D allahdan bilet bulamadılarda otobüsle gittim
zor iş seni iyi anlayanlardanım :) çözümleride okuyacaz :D
Ben de hiç binmedim uçağa korkuyorum zaten,yüksek bir binaya çıkıp aşağı bakınca bile içimde bir ürperme oluyor uçağı düşünemiyorum ..Zor iş gerçekten ama aynı zorluğu yaşayıpta ilk deneyenler genelde halinden memnun kalıyor denemek lazım o ama popoyu kendimde bulacağımı zannetmiyorum..
Kolay gelsin :)
Birde tavsiyem koridorda gitmenizden yana olacaktır ..
banada kalkışlar süper güzel geliyor
6 sene okula gittim geldim sürekli çokta rahattı yolculuklar
kaptaaan baaas diyesim geliyor
o ne ivmelenmedir ya :D
aslında trafikten daha güvenli öyle düşünsen
bi kaç duble bir şey içsen belki iyi gelir
ya da sakinleştirici v.s