benim bulduğum yöntemlerden biri yanındakiyle hiç alakasız bir muhabbete girmek, mesela kanalistanbul deyip lafa girdiğinde çok ekmek çıkar inene kadar konuşur korkunu unutursun
Printable View
benim bulduğum yöntemlerden biri yanındakiyle hiç alakasız bir muhabbete girmek, mesela kanalistanbul deyip lafa girdiğinde çok ekmek çıkar inene kadar konuşur korkunu unutursun
alkol kullanıyorsan göm viskiyi ucmadan once öyle guzel gıdersınkı :):):):)
kapalı alan korkunuz yok ve yaşadığınız sıkıntı sadece yüksekte olmak, yere basamamak, yada tehlike anında çaresizliği düşündüren bir duygu ise, bunu bir kaç terapi seansı ve amfetamin tabanlı düzenleyici ilaclar ile halletmek mümkün. Aynı uçak korkusu, hatta biraz yüksek sürat korkusu bende de vardı 3.5 sene önce. Bindiğim otobüs biraz sürat yapsın, hemen inesim geliyor, uçak kalkarken delirecek gibi oluyor ve inişinde de sanki canımı alacaklar ve asla o yere inemeyeceğiz gibi geliyordu. Herhangi bir sarsıntıda o an herşey bitecekmiş gibi ve birşeylerin kesin ters gittiğini ama bana gerçeklerin söylenmediği düşünmeye kadar gitmişti benim olayım..
Sonra baktım olacak gibi değil; bende sağlık çalışanıyım zaten, çalıştığım hastanedeki psikiyatrist hocamdan rica ettim, durum böyle böyle böyleyken böyle diye uzun uzun detayıyla anlattım.. 1 ay kadar bir ilac kullanıp haftada bir, bir nevi terapi seansı gibi bir şey yaptı ve sonuçta artık uçağa binerken ki o panik halimi çabucak atlatıyor, araçlarla giderken yüksek sürat hatta sert manevraları kafamda çabucak çözümleyip, aslında birşey olmayacağını, bütün tersliklerin beni bulmayacağını, bu kadarda şanssız olmamam gerekir düşüncesini hemen kafamda oturtabiliyordum ki zaten herhangi bir terslik olması gerçekten imkansıza yakın uçuşlar için. Düşünsenize, havadan binlerce kilo daha ağır bir nesne havada uçuyor ve yere iniyor.. ve bunu yıllardır yapıyor bu aletler ki, eminim bu teknolojiyi barındıran bir ulaşım aracı ona görede üst düzey güvenli yapıya sahip bir emniyet teknolojisini daha barındırıyordur.
iyi akşamlar..
max 60 sn sürer parçalanmak..
:D :D Sürekli uçacaksanız eğer psikolojik destek şart olucaktır herhangi bir psikologa giderseniz uzmanı olmasa bile illaki sizi yönlendireceği birileri olur düşüncesindeyim. 1-2 uçuşsa eğer cesaret veren haplardan kullanırsanız herhalde korkmazsınız. Ama hemen toplantıya girip o cesaretle patrona senin gibi patronun aminoasit derseniz sıkıntı olabilir :D Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun..
3 şey söylerim ben genelde.
1. Benim bütün hayatım bunun içinde geçiyor. Ve gördügünüz gibi hala hayattayım.
2. Kokpitteki insanlar bu uçagı indirecek tüm bilgi birikimine sahip. her iki motoru dursa bile.
3. Kalp krizi geçirsen bile seni tekrar hayata döndürecek bilgiye sahibim.
Eger alkol sorunun yoksa, bi iki kadeh bişe ikram ederim.
Eger alkol ile aran yoksa seni rahatlatacak kadar detay veririm, uçakla, ekiple hava ile ilgili.. ne varsa baştan sona herşeyi anlatırım.
iç hatta anlatamadan sefer bitiyo zaten :)
sana sadece şunu şöyliyeylim.1.si yerde olduğundan çok daha güvendesin. 2. si uçakta patlama olmadığı sürece motorlar dursa yere inebilecek şekilde dizayn edilmiş. denize veya dağa çakılmadığın müddetce ölmen biraz zor :D
ayrıca ucaktaki hava boşluğu kalkış niş anındaki ivmelenmeyi simule edebileceğin bir kaç alet önerebilirim.
hava boşluğu için: dalgalı bir denizde 1300 cclik bir jetski
kalkış anı için: 1000cc racing :p
birde sapan gibi bişey icat etmişler oda güzel yerden bungejumping
'olmadi hosteslere yazarsin' 'hostesleri dusun kanka' yazan arkadaslarin sevgililerinin / eslerinin mesleklerini rica etsem, ben de onlarin meslekleriyle ilgili guzel seyler yazmak istiyorum.
bu arada ucaga bin korkma birader.
kardeşim siz çocukmusunuz yaşınız başınız kaç olmuş yaptığınız muabbete bak senin ananın bacının mesleği hakkında birşey yazdım mı ben ? delirdiniz mi ? neden direk o noktaya odaklandınız siz hiç film dizi v.s izlemezmisiniz hiç birinde böyle espriler yokmudur ? şakamısınız
ben adamlığı sizden öğrenmeyeceğim size adam gibi pm gönderdim neyin muhasebesini yapıyorsunuz neyin kafasını yaşıyorsunuz uçaktamısınız yüksek basınç altındamısınız ??
Birader sana özelden de yazdım, burada atar gider yapıp adamın canını sıkma.. Eşim sekreter demişsin bana.. Birisi tutupta genelleme yapıp sekreterler hakkında ileri geri konuşsa sen laf etmez misin.. Bu nasıl bi baside indirgemedir?
kusura bakma bizim meshebimiz o kadar geniş degil..
Olayın ne oldugunu, agzından çıkan lafın ne oldugunu biliyosun. Şimdide amiyane tabiri ile kıvırıyosun..
Evet söyledigimde haksızım de.. Kusura bakmayın de bizde ona göre muamele yapalım..
Akşam akşam kurnazlık yapma bana!.
@thedevil
senin izledigin filmler diziler beni ilgilendirmiyo kardesim, gercek hayat bu, ben ucus camiası icindeyim, nisanlim dahil bir cok hostes arkadasim kardesim var. espri yapacaksan daha naif daha akilli isler yap bizde alinmayalim sinirlenmeyelim. arti ben ana baci muhabbeti yapmadim yapmamda, gonderdigim mesaji iyi oku, meslegini soylesin ben de biseyler yazayim dedim. sacma sapan konusma.