o kadar saçma sapan yorumlar varki hatta özel plakalı aracımdır mezarcılar ölücüler aramasın gibi şeyler bazı insanlarda aracın değerinin fiyatından çok yüksek fiyata satıyor e30 cabrioya 60 70 milyar isteyen var
Printable View
o kadar saçma sapan yorumlar varki hatta özel plakalı aracımdır mezarcılar ölücüler aramasın gibi şeyler bazı insanlarda aracın değerinin fiyatından çok yüksek fiyata satıyor e30 cabrioya 60 70 milyar isteyen var
3,20 ci Cabrio.
Araçta bel altı boya vardır.
Allah Allah tavanda neden boya yok acaba? Hala çözemedim. :D
Ya da ön cam direklerimi boyasız.
Çok acil deyipte 20 liralık arabaya 25 lira isteyenler , birde üstüne üstük pazarlık için aramayın diyenler.Bunların çok acilden anladıkları nedir ?
sahibinden ilan no: 68021640
ilanda 500 tl masrafı var diyor, ne masrafı var diye mesaj attım
"Sorunu yok dalgasına yazdım :)" dedi :D
Annanenizin tavuk çiftliği babannenizin çeyizi dedenizin Malatyanın dağ köylerinde olan arsası ile takas olmaz :D:D
o arabada doğaldır ama sahibi askere gitsede en makulü bir şekilde elden çıkartmakdır o tip bir aracı takas yada sıcak parayla çünkü aracın motor hacmi yüksek yakışı fazla ve bmw serisi içinde o kadar verimli birmotorda değil190 beygirlik motor fazla bir şey yapılmıyor 170 beygirlik 3.23 yada 3.25 daha makbul 3.28 e göre.. o yüzden bende olsam askerede gitsem o aracı bir şekilde daha rahat elimden çıkartabiliceğim bir araçla takasa girmeyi tercih ederdim..
birde bunlar var çok komikler
Chevrolet Corvette C4 1993 Model 37.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 69219381
Chevrolet Corvette C4 1991 Model 45.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 62497663
2 arabanında ırzına geçmişler
:D emsallerinin en iyisi :hahaha::hahaha:
türkiyede tek nedir yahu.
aynı aracın ilanından 4789 tane var.
aynı renkten olan 1256 tane var.
kazasız belasız şeklinde yazılan 4770 tane var
bunun neresi tektir anlamıyorum.
Üyelerimiz - TechTurkey Forum burada bi kendini tanıt istersen ;)
Şu konuya sahibinden linki ile beraber ya dikkat çekmek istediğiniz başlığı/notu/yorumu da kopyalayın ya da cezalandırma sistemini uygulamaya başlıyorum. Daha önce de söylemiştim kaale alan olmadı, bundan sonra ben de hoşgörülü olmayacam.
Sadece Link koyuyorsunuz giriyoruz ilan yayından kalkmış.
arabada 2.500 TL lik ses sistemi var yazıyorlar böyle bişey bekliyorum :)
http://www.buyutec.net/data/media/55...-sistemi-1.jpg
http://images.gittigidiyor.com/3687/...36876610_0.jpg
böyle bişey cıkıyor :)
haha çok iyi aynen bu şekil olur geneli :D