hapşurmadan önce söylemiş heralde. :D
Printable View
Full+Full sunroof hariç :)))
Birde bi şahin ilanı vardı araç garaj arabasıdır die :)))) 17bin istiyodu :)
ilgili ilanki mevzu. Daha karşıma çok çıkıyor da bu yeni bunu hemen paylaşayım istedim. Adam değişen kaza boya yok diyor. 1 sonraki cümlede de 1 parça değişen var diyor. Otomobil sektöründe değişen boya yok lafı al abla çocuğunu sevindir gibi kalıplaştı galiba. karşıma böyle cıkıyor arada. ilan açıklamasını okuyorum değişen yok boya yok diyor sonra bakıyorum 1 parça değişen var yok boya var. Diyorum allah allah benmi yanlış okudum acaba yukarıyı felan.
ilanın içeriği şu şekildedir; " Araç hakkında söylüye bileceğin tek şeyvar . Mükemmel bir araba değişen kaza boya yok. Tam anlamıyla orjinal bi araba arayan arkadaşlar kaçırmasın. 1 parca işen vardır. Aracın üzerinde 18nci jant lastik yeni. Ses sitemi bass Anfi 1000w xenon , 2000 yılında özel olarak üretilen remus golf Gti eksoz u bulunmaktadır 1 ay önce taktirdim 300 euro değerinde performans. BAKIMLARİ YAPILMIŞ. KURUŞ MASRAFI YOKTUR ARACIN
Not: takas olarak sadece Golf 5 Gti yada evo 7ve üstü araç ile takas olur. "
Volkswagen Golf 1.8 GTi 1999 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 68688911
Bi keresinde 5000 japon balığı teklif etmeyiniz görmüştüm :)
"benzin bombası" hala gülerim.
Volkswagen / Scirocco / 1.4 TSI Sportline / Beyaz, 160BG, Tiptronik DSG, Cam Tavan. Garantili sahibinden.com'da - 76531558
"Bayan kullanmıştır onun icin Ciziklerden dolayı Aracımı Komple boyattım "
4000 km'deki araç çizik nedeni ile komple boyalı, bah bah bah
ufak sürtmeden dolayı çizikler var diye lokal boyalı :)
racing motor yada para ile takas olur
Volkswagen Golf 2.0 GTi 1997 Model 15.989 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 76932567
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2005 Model 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 65675627
aracın özellikleri çok güzel..
CAN ALICI OZELLIKLERI BITMEK BILMIYOR
1.Phone Number Collecting Set to Girls. ( Kızlardan Telefon Numarası Toplama Özelliği )
2.Anti Boredom Assistant ( Sıkıntı Giderme Asistanı psikolojık tedavi)
3.Get Enter All Clubs Function ( Tüm Kulüplere Giriş Fonksiyonu )
4.Talk of The Town Guarantee ( Şehirde Konuşulma Garantisi )
benimde öyle tanıdğım var 2003 model clio symbol sedan var. Sokağa tam gaz dalıyor ondan sonra frene basıyor araba cıkar diye:D araba cıksa zaten arka koltuğa kadar girmiş olcak fren mevzusu dank ediyor:D Siz siz olun eğer bayan şöförün arabasına bindiniz. Kesinlikle muhabbet etmeyin ettirmeyin. Dikiz aynasını ve yan aynaları kontrol edin kendine ayarlamış olabiliyorlar:D bunlara dikkat edin gerisi geliyor:D
Keyfe keder boyalı: )
Ne keyif a küüü
Honda CRX 1.6i-16V 1992 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 77631945
adam araba satıyor ama arabanın resmını numunelık koymus ılana:D:D
yada bısey mı anlatmak ıstıyo cozemedım:soru:
ama ıdealıst yanını sewdım:D:D