Bunun neresi garip ? bende satarken oyle yaziyorum ve gercekten uzun yol 23.000 km ise sehirici 5bin flndir.. gayet dogal bi aciklama. koyde kullanildi yazilsa eyvallah. ki o bile normal..
Printable View
"cokta fifi canımmmmm" :hehe: Bu konuyu okuduktan sonra denk geldim :D Çokta FiFi'yse ne işin var Sahibindende :D
Tofaş Şahin 1.6 1987 Model 4.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 62967115
farbrikadan yada bayiden cıkarken direksiyonda da cilatin!! oluyormuydu :D:D sera streç film ile kaplamış herhalde :D
Sahibinden.com'da takıla takıla Temiz kavramının ne kadar göreceli olduğunu öğrendim.
-Araç çok temiz, acayip temiz, süperkulade temiz..
+Kaza boya ne var..
-Boya yok 3 parça değişti.
+Eee temizdi bu?
-Yeni yıkattım abi on numara içi dış.
he bide full+full var.. Adamın full+full anlayışı çakmaklığa takılan mp3 playerla muz silecekleri.
araba orjınal 182 hp mıs :):):):):) angel farlar 850 lıraymıs vay bee :):):)
Peugeot 206 2.0 GTI 2000 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 63278608
Malatyalı Bi arkadaşımızın Bi ilanında güzel bi kelime vardı GEVENDELER aramasın die :)
Düşük fiyatlı ilanlarda oluyor genelde 'Çok acil sıkıştığım için satıyorum laflarının ardından 50 cümlelik boş laf ve bitirici cümle 'takas olur' '
Ulan acildi hani ?
okurken kendimden gectim arkadas neyin kafasını yaşıyor bu eleman
adam haplı dagılın :) benım araba 206 RC orjınal 180 hp ki zaten peugeotun 2 kapı arabalarında en yuksek hp lı arac 206 RC dıye bılıyorum :) s16 dıye bıse yokmus galıba yurt dısında gti lere s16 denıyormus fransada 206 RC lere GTİ 180 dendıgı gibi galıba artık efsanemi gercekmı onu tam bılmıyorum yanlıs bılgı vermim ama konustugum bırkac kısıde boyle dedi :) yanlız gti marka angeller 850 lira :) koptum ya :D
"GTİ MARKA ÖN ANGEL STOPLAR"
ortaya karısık demek o :D
usta 2 bucuk cek gibi :):):)):):